Σελίδες

   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Ο Νέος Μεσσίας προ των πυλών

Ο Εφοπλιστής Στέφανος Κασσελάκης, προετοιμάζει το νέο φορέα που προσπάθησε πολλάκις, ο ΓΑΠ και δεν τα κατάφερε, άσχετα ότι το προετοίμαζε από το 2004, όταν δλδ κι ανέλαβε την τότε Προεδρία του ΠΑΣΟΚ, από τον "Γερμανοτσολιά" Κ. Σημίτη.
Η Κόντρα Αμερικανικών, Γερμανικών, Βρετανικών και Γαλλικών συμφερόντων σε αυτό το καπιταλιστικό θερμοκήπιο των υπηρεσιών, είναι πολύ παλαιότερη απ΄ όσο νομίζουμε, για το ποιος θα κάνει το κουμάντο σε πολιτικό επίπεδο, για λόγους της αντιδραστικής οικονομικής γεωγραφίας..
Αυτή η πολυεπίπεδη ενδοϊμπεριαλιστική αντίθεση φτάνει στο ζενίθ σήμερα, γι αυτό και η πολλαπλώς εξαρτημένη Ελληνική Αστική Τάξη, είναι τόσο σε ενδιάμεση θέση, στη σχέση που έχουν ως προς τα Μέσα Παραγωγής, αλλά και το ρόλο τους στην κοινωνική οργάνωση της εργασίας, όσο κι αυτό που ιδιοποιείται στο μέγεθος της μερίδας του πλούτου που αποκομίζει, σχετίζεται με το μεταπρατικό οικονομικό της μοντέλο, καπιταλιστικής ανάπτυξης, που ήρθε καθυστερημένα.
Ο Εφοπλιστής Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγος του(ναι καλά διαβάσατε), προετοιμάζουν τη δημιουργία ενός νέου "Δημοκρατικού Κόμματος" τύπου Η.Π.Α , με πνευματικό αρχηγό τον Αλέξιο τον Δροσερό, θα είναι ένα κεντρογενές σχήμα, με "προοδευτικά" χαρακτηριστικά λέει, όπως τα εννοεί φυσικά το "ίδρυμα Brookings" & Clinton.
Δηλαδή θα μιλάμε για ακραία παρακμιακά φαινόμενα, που θα είναι η απόλυτη προέκταση και η γεφύρωση των πιο σκοτεινών πολιτικών και οικονομικών πλαισίων - ντιρεκτίβων Ατλαντικών Συμφερόντων, με όρους Green Deal.
Τώρα πως θα το καταφέρει αυτό, είναι άλλο θέμα, θα κατέλθει υποψήφιος, στο θνησηγενή ΣΥΡΙΖΑ, η θα φτιάξει, άλλο πόλο, φτάνει να φανεί, πάντως το Αλέξις, προετοιμάζεται μέσω του Κασσελάκη, αλλά και από τους ηγεμόνες της παρηκμασμένης δύσης, ως ο επόμενος Πρωθυπουργός(δύσκολο το βλέπουμε ο Εφοπλιστής να ασχοληθεί με τη χώρα, το κόμμα θα του πέφτει πιο ζωτικός χώρος) κι εμείς ανησυχούμε ακόμα περισσότερο από το 2012-2015, όπου όλες μας τις δυνάμεις τις είχαμε στρέψει στο γεγονός, ο Οπορτουνισμός να ηττηθεί, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη, γιατί ήρθαν και τα γάμησαν όλα στην κυριολεξία.
Κι αν ο Αλέξης την πρώτη φορά, ήρθε ως Οπορτουνιστής, τώρα θα επέλθει ως Σοσιαλδημοκράτης μέσω του Εφοπλιστή και μάλιστα τύπου ΓΑΠ, η τύπου Αλ Γκορ, κοντολογίς, την γαμήσαμε κανονικά!!!
Πήρε τα διαπιστευτήρια από τους "αυτοδημιούργητους" Εφοπλιστές που έχουν έδρα το U.S &επιστρέφει για να διεκδικήσει την πρωθυπουργία . Η "Αριστερά" του Brookings &των Αυτοδημιούργητών Εφ΄όπλου ληστών(έτσι ονομάζουν οι ναυτεργάτες τους Εφοπλιστές)! Με τέτοια Αριστερά,πας όλο δεξιά.

Βουρλάκης Νίκος

Βουρλάκης Νίκος
Μάντρα Οικοδομικών Υλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή
Για την Κρήτη αποκλειστικά από το istoschSHOP

Διαφημιστική Προβολή

   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών