Σελίδες

   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Ο εθνικισμός του Πελτιούρα στα Σχολεία της Ουκρανίας

Όχι δεν είναι από το Βερολίνο του 1938, είναι από την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Κίεβο, ενώ στο γειτονικό Χάρκοβο με το 85% Ρωσικό πληθυσμό και την πρώτη πρωτεύουσα της Σ.Σ.Δ. Ουκρανίας, την αγαπημένη πόλη του Βησατιόνοβιτς και το μεγαλύτερο βιομηχανικό κέντρο όλης της Ευρώπης, το ΝΑΤΟ μοιράζει φυλλάδια, έξω από τα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα, "ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΥΤΗ ΒΛΑΠΤΕΙ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ".
Να σημειώσουμε εδώ πέρα, ότι η Χούντα του Κιέβου, έχασε δικαστικά, το δικαίωμα για να στρατολογεί με τη βια, ακόμα και με εφόδους της SBU, παντού και να δέρνει μέχρι απώλειας των αισθήσεων, των με τη βια υποψηφίων κληρωτών, φυσικά ο δικαστικός έκτοτε αγνοείται, ωστόσο υπάρχει νομικό προηγούμενο. Προφανώς και η πλειοψηφία των Ουκρανών δεν είναι ναζί, ωστόσο, τα τσιράκια του όψιμου νεοναζιστή Ζελένσκι, ήδη από τον "εκλεγμένο" προκάτοχο του, σοκολατοβιομήχανο, κάνουν τα πάντα για να απορρυθμίσουν τα μυαλά των νέων ανθρώπων, με αυτούς θα εκπαιδευτούν στα F-16, όπως και όσοι πιλότοι τους έχουν απομείνει και τα οποία, δεν θα έχουν καμία τύχη στο μέτωπο, γιατί όσο οι Ρώσοι παίζουν αμυντικά και αποκλειστικά σε στραιτωτικούς στόχους(και θα παίζουν, όσο κρίνουν, σε έναν πόλεμο οικονομικής φθοράς της Δύσης, γιατί έτσι είναι το σκεπτικό τους στα πεδία των μαχών, τα οποία δεν τα διαπραγματεύτηκαν ποτέ με την PMC Wagner), τόσο δεν θα μένει καμία δυτική στρατιωτική τεχνολογία των 1970,80,90,2000 όρθια, διότι είναι ξεπερσμένες.
Αυτό το γνωρίζουν οι αξιωματικοί της Ουκρανίας, που είναι κατά πολύ ανώτεροι ακόμα και από τους Βρετανούς και από τους Αμερικανούς στο πεδίο των επιχειρήσεων, από απόψη στρατιωτικής επιστήμης στα πεδία των μαχών, στο επίπεδο του ηπειρωτικού πολέμου.
Φυσικά οι πάμπλουτοι εγχώριοι Καπιταλιστές της Ουκρανίας, ασχολούνται με τα πάρτι, τις ομαδικές παρτούζες, τα ξύδια μέχρι τελικής πτώσης και τα ναρκωτικά, σε μια κοινωνία που σε μεγάλα ποσοστά έχει εκπαιδευτεί - έχει εμποτιστεί να εκπορνεύται, ειδικά στις νεότερες γενιές, αφειδώς πλέον μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.
Η πάλαι ποτέ Σ.Σ.Δ. Ουκρανιας, των επιστημών, της τέχνης, του ανθρωπισμού, της ευρεσιτεχνίας, όχι έχει πάει περίπατο, αλλά τα ιστορικά της επιτεύματα, έχουν ξεχαστεί, εφόσον η ιστορία, ξαναγράφεται όπως στη Ιαπωνία, όπου τα βιβλία ιστορίας, γράφουν ότι τις Ατομικές Βόμβες σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι, έριξαν οι Σοβιετικοί. Αυτό που ήταν από το Κίεβο και Ανατολικά, κάποτε υπόδειγμα γραφής σε όλα τα επίπεδα, για το νέο τύπου Ανθρώπου, τώρα είναι ένα χαμαιτυπείο, ένα καταγώγιο ηθικού ξεπεσμού, για κάθε λογής και πάσης φύσης άχρηστο κορμί, που ζει για να ξεχαρμανιάζει στα υπερπολυτελείας κονσομασιόν clubs.
Αυτά τα κτήνη φυσικά και δεν πάνε σε κανένα μέτωπο, πάνε δια της βιας, από ΑΜΕΑ, ηλικιωμένους, ανήλικα παιδιά, εργάτες γης και βιομηχανικούς εργάτες, επειδή το υπερσίχαμα ο Ζελέ, πέρασε νόμο για το νόμιμο εμπόριο οργάνων των νεκρών στρατιωτών. Φυσικά για τους ναζί των ΑΖΟΦ, ΑΙΝΤΑΡ, ΚΡΑΚΕΝ, ΔΕΞΙΟΥ ΤΟΜΕΑ κλπ μπουμπουκιών, οι οποίοι δεν συμπεριλαμβάνονται - εξαιρούνται από την παραπάνω διαδικασία. Αυτούς που έκαναν τον Πελτιούρα, τον Μπαντέρα και τον Σουχίεβιτς, εθνικούς ήρωες, δηλαδή αυτά τα ναζιστικά καθάρματα της Γαλλικίας και της Βολινίας, που ευθύνονται για τα 5.000.000 θύματα Σοβιετικών Ουκρανών στο Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο. Εξάλλου σήμερα την ίδια δουλειά κάνουν και μάλιστα με το αζημίωτο από την Black Rock, σκοτώνουν πισώπλατα, ουκρανούς κληρωτούς που δεν θέλουν και καλά κανούν, δεν θέλουν να πεθάνουν για τις μπίζνες του ΝΑΤΟ με τον Ζελέ και την Εγκληματική Συμμορία του.
Στο πολεμικό μέτωπο μόνο του Ρομπότινο, ένα πλέον διαλυμένο χωριό που κάποτε κατοικούσαν μόλις 71 ψυχές, εκτιμάται από τα γεράκια της δύσης, ότι μέσα σε αυτό το τρίμηνο της Ουκρανικής Αντεπίθεσης, οι Ουκρανοί έχουν χάσει πάνω από 120.000 στρατιώτες και έχουν προχωρήσει μόλις 500 μέτρα σε μια σφήνα, ανάμεσα στο βορεινό τμήμα του χωριού, το κεντρικό είναι κάτι σαν buffer zone, στο νότιο όποτε επιχειρούν χάνονται αδίκως ανθρώπινες ζωές, γιατί το άλλο σίχαμα, ο Μπάιντεν(που ανοιχτά στήιριξαν όλες οι οργανωμένες νεοναζιστικές οργανώσεις των ΗΠΑ, επίσημα στις εκλογές παρωδία), θέλει την Κριμαία, που ποτέ δεν ήταν Ουκρανία, αλλά συνδεμένη, με το ειδικό καθεστώς αυτόνομης περιφέρειας αυτής, από την εποχή του Χρουτσόφ, για λόγους ύδρευσης, να θυμίσουμε εδώ πέρα, ότι η Κριμαία, είχε δικό της Σύνταγμα, μέχρι το 2014.
Φυσικά η Ουκρανία κάποια στιγμή θα τελειώσει και μιλάμε για το 2025, όχι νωρίτερα, αλλά το τι θα μείνει σε αυτή τη χώρα, κανείς δεν το ξέρει, ειδικά στα δυτικά που ήδη έχει ανοίξει το μέτωπο, ανάμεσα στο Βρετανικό Μπλοκ(Πολωνία, Βαλτικές χώρες, Σκανδιναβικές χώρες και Φινλαδία, αλλά και την Ολλανδία, αυτή που έχει υπό κατοχή τις κάτω χώρες), με το Γερμανικό Μπλοκ, που ήδη ο Σολτς και η παρέα του δεν υπάρχουν, το SPD, οδηγείται στα αζήτητα και η Alt Right, προετοιμάζεται με τα κράτη του Βιζενγκραντ για τα φιλέτα της σημερινής Δυτικής Ουκρανίας.
Ιστορικά κάθε μεγάλος πόλεμος, χαϊδεύει τα αυτιά των πρωτόγονων εθνικιστικών αντανακλαστικών, τα θωπίζει, τα ενεργοποιεί και τα τα στέλνει, για να οδηγήσουν στις κρεατομηχανές χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια ανθρώπους, κι εκεί ποια θα είναι η σωστή πλευρά της Ιστορίας, γιατί τώρα ήδη αριθμεί πάνω από 1.500.000 θύματα!!!
https://twitter.com/GabeZZOZZ/status/1697684146947060223

Βουρλάκης Νίκος

Βουρλάκης Νίκος
Μάντρα Οικοδομικών Υλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή
Για την Κρήτη αποκλειστικά από το istoschSHOP

Διαφημιστική Προβολή

   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών