Σελίδες

   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Όποτε και αν πάμε σε εκλογές η ΝΔ του Κυριάκου δεν έχει καμία τύχη

Γιατί δεν πρόκειται να ξαναβγεί η Ν.Δ του Κυριάκου, είναι γνωστό από την πρώτη μέρα που κυβερνά, γιατί είναι ξένο σώμα στην ίδια τη Ν.Δ. Φυσικά οι Καραμανλικοί στους οποίους ανήκει η παράταξη, δεν θα πετάξουν στην άκρη μόνο κάθε Φιλελεύθερο, η Ακροδεξιό φυντάνι(έτσι θεωρούν τους υπόλοιπους εκεί μέσα), καθώς και τα Σημιτικά τρωκτικά, που μαζί με τους δύο παραπάνω συναποτελούν την σημερινή Κυβέρνηση, αλλά ήδη έχουν βάλει τους μηχανισμούς τους στη γύρα.
Υπάρχει και άλλη μια παράμετρος, η Καραμανλική ΝΔ(σε αυτήν αρχηγικό και σοβαρό ρόλο, δεν είχε ποτέ ο Αχιλλέας και ο υιός του πρώην Υπουργός Μεταφορών, δεν είναι τυχαίο ότι ο Μακαρίτης, ο "Εθνάρχης", είχε ορίσει ως διάδοχο του αρχικά τον Έβερτ [που οργανωτικά ήταν το πραγματικό "κομματόσκυλο" όχι της Παράταξης, αλλά των Καραμανλικών με τους οποίους είχε συμμαχήσει εξαιτίας του Αντιμητσοτακικού και ΑντιΑβερρωφικού μένους του, με οργανωτικές μέθοδες βγαλμένες από τη σκοτεινή Βαυαρική παράδοση και ρίζα του, αλλά και τον Πατέρα του Άγγελο(να μην πούμε περισσότερα για δαύτον)], τον πρώην Πρωθυπουργό, υιό του ίσως καλύτερου όλων των Καραμανλήδων, τον Αλέξανδρο που κανένας, δεν είχε να του προσάψει την οποιαδήποτε μομφή, ήταν μια εξαιρετική περίπτωση, μορφωμένος, λεπτός και μακριά από κάθε παρασκήνιο.
Η ΝΔ δεν κυβερνούσε εξάλλου την τρέχουσα τετραετία, όπου ήταν ένα μόρφωμα Φιλελεύθερων, Σοσιαλδημοκρατών τύπου ΕΕ και Ακροδεξιών.
Ήταν ένας αστικός αχταρμάς που για οδηγό είχε την ΕΕ, τη "Σωστή Πλευρά της Ιστορίας" [της απογόνου ναζίδων στελεχών πρώτης γραμμής(ο παππούς της και ο μπαμπάκας της ως νεαρός και στέλεχος της νεολαίας του NSDAP, έκανε μπίζνες με τον ίδιο τον Χίτλερ) και μη εκλεγμένης, δηλωμένης και φανατικής αντικομμουνίστριας Ούρσουλα Φον Ντε Λάιν], τις επιδόσεις στην Πράσινη Οικονομία(γι αυτό κάηκε το σύμπαν), στις μεταφορές(ο σχεδιασμός της χώρας για Logistics, ένα απέραντο διακομετακομιστικό και διαμετακομιστικό κέντρο), στις υποδομές οδικής χάραξης για τον ίδιο λόγο, καθώς και στον εκσυγχρονισμό του Καπιταλισμού μέσω ΣΔΙΤ και παραπέρα Ιδιωτικοποιήσεων σε Υγεία, Παιδεία, Ενέργεια, Τηλεπικοινωνίες και Ύδρευση.
Ήταν η κυβέρνηση που ο Μπούρλας πούλησε τα ληγμένα εμβόλια που είχαν επιστρέψει ως "άχρηστα" το Ισραήλ και αλλού και το λέει ένας εμβολιασμένος Χ 5 φορές, που ανέκαθεν εμπιστευόταν τα εμβόλια.
Από την πρώτη στιγμή λοιπόν αυτό το συνονθύλευμα της "Σωστής Πλευράς της Καπιταλιστικής Ευρωπαϊκής Ιστορίας", δεν είχε μέλλον, ποτέ δεν είχε ποσοστά πάνω από 26% όσο κι αν οι δημοσκόποι, την έδιναν πάνω από 33%, όσο για το 39 και κάτι ψιλά που είχε πάρει, ούτε λόγος.
Ως πληροφορικοί, που έχουμε φάει την Στατιστική με το Κουτάλι, σας λέμε ότι κάθε δημοσκόπηση, η οποία την έδινε με πάνω από 34% και αστρονομικές διαφορές, ήταν με δείγματα κάτω από 1200 ερωτηθέντες(που μάλλον θα ήταν και οι ίδιοι), που ως δείγμα δεν είναι ούτε κατά προσέγγιση σωστό. Για να θεωρείται ένα δείγμα σωστό, πρέπει να έχει ως βάση τους 2500 - 3000(Αυτή είναι και η βάση) ερωτηθέντες σε πανελλαδική κλίμακα και να αποδείχνονται από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της διασποράς.
Μια Κυβέρνηση που στήνονταν στα 4 κάθε είδους και λογής πολιτικό εξευτελισμό (κάτι σαν το BDSM Community), είτε από τους επαΐοντες της ΕΕ, όσο και από τους εγχώριους επιχειρηματίες, που όλως τυχαίως ήταν κολλητοί και γνωστοί, κι έκανε τα δικά της, οι Καραμανλικοί έκαναν ένα βελούδινο και όχι τόσο εμφανές αντάρτικο, στην Κυβέρνηση που είχε βάση το ίδιο τους το σπίτι.
Ο ΣΥΡ & το ΚΙΝΑΛ, ήταν σε ένα άλλο κόσμο, ευτυχίας και οραματισμών, παραισθήσεων, ψηφίζοντας με χέρια και με πόδια το 75% των νομοσχεδίων της Κυβέρνησης, περιμένοντας ως ώριμο φρούτο την σκυτάλη.
Σε αυτές τις Εκλογές, όποτε κι όταν γίνουν η ΝΔ του Κυριάκου και της Παρέας του δεν έχουν καμία τύχη, ο κύβος ερρίφθη από μερίδα καναλαρχών και ιδιοκτητών ΠΑΕ, που από της εορτή των Φωτών, δήλωσαν στο λιμάνι του Πειραιά τον εναγκαλισμό τους με τον πρώην Δροσερό Αυτοκράτορα των Βαλκανίων. Ωστόσο μέχρι την αλλαγή ηγεσίας της ΝΔ, που νομοτελειακά θα πάει σε Καραμανλικό, η Καραμανλικιά και μάλιστα του νότου, για να μην αναδείχνει την τάση που έχουν να υπερασπίζονται από άποψη υποδομών το Βορρά, οι ιδιοκτήτες της ΝΔ, δεν θα έχουμε σταθερές συγκυβερνήσεις, μέχρι την Εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας(δε θέλει και πολύ σκέψη ποιος θα είναι ο επόμενος), όπου ΝΔ, ΣΥΡ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΜΕΡΑ 25(η μερίδα του), καθώς και η ΕΛ.ΛΥΣ του παιδιού του ΛΑ.ΟΣ, θα κινηθούν για συγκυβέρνηση με πολύ "Κράτος Πρόνοιας" και ίσως(κρατήστε το κι αυτό), αλλαγή Συμμαχικού στρατοπέδου, εξάλλου θα πάμε και σε συνδιαχείριση Αιγαίου-Θράκης-Νότιας Κρήτης και Λιβυκού Πελάγους.


Βουρλάκης Νίκος

Βουρλάκης Νίκος
Μάντρα Οικοδομικών Υλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή
Για την Κρήτη αποκλειστικά από το istoschSHOP

Διαφημιστική Προβολή

   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών