Σελίδες

   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Ο καημός της πεπερασμένης Κερδοφορίας

Μετά την Silicon Valley Bank (SVB), Κατέρρευσε η Signature Bank, αμέσως κατέρρευσε και η First Republic Bank
- First Republic Bank: -65%
– Western Alliance Bancorp: -64%
– PacWest Bancorp: -42%
– Charles Schwab: -7%
Στην Ουρά για χρεοκοπία πάνε άλλες 9 Επενδυτικές Τράπεζες, μεταξύ αυτών, όπως οι JPMorgan Chase & Co, Wells Fargo &Co, Citigroup και η  Bank Of America Co που είναι και Εκδοτική Τράπεζα.
Κρατήστε το αυτό!
Δεν φωνάζαμε τυχαία για την χωρίς όρια Χρηματοδότηση του Κοκαϊνάκια Ζελένσκι για τη Monsando, την Dupont, την GARGILL και των οι βοηθών τους, δλδ οι επενδυτικές τράπεζες Black Rock, Black Stone και την Vanguard, μήπως και σε σώσουν τίποτα από ένα χαμένο πόλεμο που το πολιτικό τους προσωπικό ξεκίνησε το 2014, που εξόπλιζε τους ναζί (μαζί με τους δικούς μας νταήδες του υπόκοσμου, τους κάθε λογής και πάσης φύσης Χρυσαυγίτες), μέσω Παραγώγων, Ομολόγων, Αμοιβαίων Κεφαλαίων κλπ.
Έχουν όνομα και επώνυμο οι χρεοκοπίες αυτές που επιτάχυναν την χρεοκοπία του τραπεζικού συστήματος, δλδ τις καταθέσεις και "επενδύσεις" της φτωχολογιάς των Η.Π.Α και της Ε.Ε και λέμε της φτωχολογιάς γιατί το Κοινωνικό Ασφαλιστικό Σύστημα τόσο των Η.Π.Α , όσο και της Πλειοψηφίας των χωρών της Ε.Ε, στηρίζεται σε τέτοιου είδους Ασφαλιστικά Συστήματα.
Κάντε μια Έρευνα στην λεγόμενη Λευκή Βίβλο της Ε.Ε , το 1992 και θα καταλάβετε πολλά!!!
Εδώ που τα λέμε, ο Καπιταλισμός τους είναι ένα σουρωτήρι και μισό από μόνος του και οδηγείται νομοτελειακά σε πολέμους και δεν τα λέμε εμείς τα έχει πει ο Κλαούζεβιτς.
Μόνο πως εδώ πριν φτάσουμε στο τελικό Θλιβερό και Ολέθριο αποτέλεσμα που είναι ο Πόλεμος(που δεν έχουμε φτάσει ακόμα, πιστέψτε μας), που είναι αποτέλεσμα της Καπιταλιστικής τους Κρίσης, αυτοί χρησιμοποίησαν δεκάδες Πολέμους που χάνουν τις ζωές τους εκατομμύρια Άνθρωποι από το 1995 και μετά(Δόγμα Ρεϊμόν Αρόν του 1951, για μικρούς νικηφόρους πολέμους, προς αποφυγή του μεγάλου).
'Όλα αυτά, για να μην φτάσουμε στον Μεγάλο Πόλεμο, τον οποίο οι ίδιοι σχεδιάζουν και δημιουργούν με τις υφέσεις και κρίσεις να διαδέχονται η μια την άλλη 1984, 1988, 1991, 1993, 1996, 1998, 2002, 2005, 2008, 2014, 2019, 2020, 2021, 2023, μέχρι να πάμε στο τελικό Κραχ δηλαδή στις στάσεις πληρωμών και μετά στον μεγάλο Πόλεμο!!!
Θα πείτε μα με τόσους πολέμους από το 1990 και μετά γιατί δεν έλυσαν κανένα πρόβλημα;
Γιατί υπάρχει το γαμημένο το Κέρδος, που είναι δημιούργημα της εκμετάλλευσης Ανθρώπου από Άνθρωπο, που ξεκινάει από την παραγωγή και οδηγείται σε κάθε σφαίρα έκφρασης της οικονομίας, δηλαδή στα Χρηματο-οικονομικά και στις ανταλλαγές κεφαλαίων μέσω τραπεζών.
Μην ξεχνάτε ποτέ, ποτέ όμως, "ότι το δάνειο σας είναι η κατάθεση σας", αλλά και η επένδυση που χρηματοδοτεί το Ταμείο σας, η Ασφαλιστική σας Εταιρεία κλπ και στο τέλος με όλα τα παραπάνω.
Ότι γίνεται στις ΗΠΑ, θα έρθει κι εδώ, εφόσον είμαστε στη "σωστή πλευρά της Ιστορίας". Εκ των πραγμάτων, θα κηρυχθεί νομοτελειακά στάση πληρωμών, ενώ αμέσως μετά θα μας ξαναπούν, "όλοι μαζί τα φάγαμε" και θα βάλουν τις κατασταλτικές Δυνάμεις να μας ξυλοφορτώνουν(που πάλι εμείς τις πληρώνουμε), επειδή δεν θέλουν να μας πάρουν το σπίτι, τα Funds που εξαγοράζουν τα χρέη, δηλαδή ως οικονομικούς ρύπους. Δηλαδή τα δάνεια που δεν εξόφλησαν την κατάθεση για να παραχθεί χρηματο-οικονομική υπεραξία, η την επένδυση μέσω του κάθε ιδιωτικού ΕΦΚΑ και θα βρεθούμε όλοι μαζί και κερατάδες και δαρμένοι και χωρίς σπιτοκάλυβα.
Θα μας κάνουν τα κόλλυβα υπέρ βωμών εστιών(αλλά χωρίς εστία πια) και της "σωστής πλευρά της Ιστορίας" σε κάποιο μέτωπο, μέσα στην Ευρώπη αυτή τη φορά και με κάποιο σύμμαχο μας και πάλι, όπως το 1941 και το 1944 όπως τα τομάρια Χίτλερ και Τσόρτσιλ.
Αν δεν καταλάβατε που ζούμε, δείτε την "Κρυφή Γοητεία της Μπουρζουαζίας" του ΥΠΕΡΜΕΓΙΣΤΟΥ Μπουνιουέλ και θα καταλάβετε πολλά, τυχαία έβαλαν τους καλλιτέχνες στους Απόφοιτους Λυκείου!!!
Δεν το νομίζουμε καθόλου αδέλφια...Έρχονται τα καλύτερα στη "σωστή πλευρά της Ιστορίας" και δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο ούτε για δείγμα!!!

Βουρλάκης Νίκος

Βουρλάκης Νίκος
Μάντρα Οικοδομικών Υλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή
Για την Κρήτη αποκλειστικά από το istoschSHOP

Διαφημιστική Προβολή

   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών