Σελίδες

   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Δεν είναι δικός μας Πόλεμος


Όλο και περισσότεροι Ευρωπαίοι και κυρίως Αμερικανοί Πολίτες καταλαβαίνουν ότι ο Πόλεμος στην Ουκρανία, δεν είναι δικός τους, ούτε ότι αυτός ξεκίνησε το 2022, πριν ένα χρόνο ακριβώς, εξάλλου υπήρχαν ενδείξεις προ Covid 19, ότι οι στόχοι ήταν τρεις, ξεκίνημα του Πολέμου από τις χώρες της Βαλτικής και την Ουκρανία, τόσο στη Λευκορωσία, όσο και στην Ρωσία, έχοντας κατά νου ότι θα κάνουν περίπατο(εδώ γελάνε φυσικά)!!!
Η Ρωσία μέχρι να αλλάξει μέσω πίεσης το δυτικόφιλο προσανατολισμό του Προέδρου της, μέσα από το συλλογικό σύστημα διαχείρισης έχασε 8 χρόνια, που τα κερδίζει αργά, σταθερά και βασανιστικά από την πρώτη μέρα της ΕΣΕ και θα το καθυστερεί όσο αυτή θέλει, γιατί με τον τρόπο αυτό αποκαλύπτει τον Βόθρο του ΝΑΤΟ και τον ρόλο του.
Η Νοσταλγία της πρώην ΕΣΣΔ, ακόμα και μέσα στην εμπόλεμη Ουκρανία, με τα κοντά 900.000 αυτή τη στιγμή που μιλάμε θύματα, αγνοούμενους, τραυματίες, αιχμαλώτους και λιποτάκτες που περνούν στις γραμμές του Ρωσικού στρατού και στη Βάγκνερ,(πιστέψτε μας, είναι δεκάδες χιλιάδες αυτοί, αυτή τη στιγμή) για πρώτη φορά μετά το 1991 έφτασε το 80%. Όλα αυτά στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη, όταν όλες οι ηλεκτροπαραγωγικές υποδομές της είχαν βληθεί από το δόγμα του Σουροβίκιν, που τελικά λειτούργησε μάλλον θετικά.
Μόλις χτες με φίλο τον Ολέγκ, που κολυμπάμε και έχει καταγωγή το Νντιέπρ και είναι κάτοικος Οδησσού και τη Μαρία από την Ζαπορόζιγια που μιλάμε στο Telegram(στο κομμάτι που βρίσκεται υπό Ουκρανική Κατοχή) , μάθαμε:
α) Ότι στα χαρακώματα των Ουκρανών μαχητών, οι ίδιοι οι ναζί σκοτώνουν τους Ουκρανούς που τραυματίζονται η σκοτώνουν όλους όσοι θέλουν οικειοθελώς να παραδοθούν, όπως και τους νατοϊκούς μισθοφόρους που πεθαίνουν στη μάχη(αυτούς τους αποκεφαλίζουν κατ΄ εντολή των δυτικών Πρεσβειών). Φυσικά και τα δύο ήταν γνωστά, αλλά καμιά φορά, ακόμα και όταν γνωρίζεις το τι μέλλει γενέσθαι δημοσιογραφικά(ποτέ δεν απολέσαμε τη δουλειά που μας σπούδασε), έχοντας κάνει και την ανάλογη έρευνα φυσικά, κρατάς μια πισινή.
β) Ότι στις περιοχές που γύρισε το Σεπτέμβρη ο Ουκρανικός Στρατός, μετά από την αμαχητί, ευφυή και συντεταγμένη οπισθοχώρηση του, τελικά οι ναζί ρίχτηκαν σε ένα όργιο άνευ προηγουμένου δολοφονιών ντόπιου πληθυσμού.
Βιασμοί, Εξευτελισμοί Βετεράνων του Σοβιετικού και του Κόκκινου Στρατού, δεσίματα όπως αυτά που έχουν γεμίσει τα video του YouTube, σε αυτούς που μιλούν από Ρωσικά, μέχρι Ελληνικά σε δεντροστοιχίες, και ομαδικό ξύλο μέχρι θάνατο ακόμα και σε γερόντους, επειδή δέχτηκαν να πάρουν και ρωσική υπηκοότητα, η για κάθε λόγο που δεν άρεσε στους ναζί, ναρκομανείς και μέθυσους.
Η Μαρία ειδικά που ζει στην Μολδαβία αυτή τη στιγμή, έχει χάσει την επικοινωνία με τους δικούς της απ΄ το Σεπτέμβρη και κοντεύει να τρελαθεί, τώρα το τι σκατά μαθαίνουμε εδώ, είναι στα πλαίσια, του Radio Free Europe, των ΜΚΟ και φυσικά της "Σωστής Πλευράς της Ιστορίας". Να σημειώσουμε εδώ πέρα ότι τόσο ο Όλεγκ, όσο και η Μαρία, δεν ήθελαν την σύγκρουση, έχοντας την αφέλεια ότι ο Πόλεμος θα τελειώσει, την ώρα που το ΝΑΤΟ έχτιζε βάσεις του(οι οποίες όλες καταστράφηκαν τις πρώτες ημέρες της ΕΣΕ).
Τώρα όπως και χιλιάδες άλλοι Ουκρανοί καθημερινά γυρίζουν στο 2014 που ζητούσαν να τους απελευθερώσουν από τους νεοναζί, οι στρατοί που είχαν φτιάξει στο Ντομπάς και στο Λουγκάνσκ, οι κάτοικοι και όχι μόνο εκεί και πλάκωσαν το Μινσκ 1 & 2 τα οποία ήταν τουλάχιστον κοροϊδία.
Τα παραπάνω σε άλλες χώρες της ΕΕ, αλλά και στις ΗΠΑ οι λαοί τα μαθαίνουν, κατανοούν ότι τους κοροϊδεύουν, ότι πλησιάζει η σειρά όλων μας οσονούπω, ότι το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, θα οδηγήσει την ήδη προβληματική ΕΕ, σε μαρασμό, οικονομικό, πολιτικό και τέλος κοινωνικό και σε εμφυλίους να πολεμούν στο εγγύς μέλλον.
Ειδικά στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, γίνεται κατανοητό, ότι κάτι σιχάματα όπως ο πρώην της Γεωργίας και "ψυχάκιας" Σαακασβίλι, οι πρώην της Ουκρανίας από τον Ποροσένκο και μετά, μέχρι το σημερινό Κοκαϊνάκια, είναι άνθρωποι χρηματοδοτούμενοι από το Δημοκρατικό Κόμμα, πέραν του Ατλαντικού, που έχει ως πρόεδρο τον πιο επικίνδυνο τύπο στον Πλανήτη μετά το Χίτλερ, τον "Κοιμώμενο" Τζο.
Στις ΗΠΑ ήδη το 45% του πληθυσμού ζητά να σταματήσει η πριμοδότηση με φράγκα και όπλα στην Ουκρανία, ενώ πάνω από 1.000.000 Αμερικανοί ήδη έχουν κάνει τα χαρτιά τους για τη Βάγκνερ, ενώ άλλοι 10.000.000 έχουν δηλώσει επιθυμία, να ενταχθούν στην τελευταία. Αυτά για την ώρα, γιατί η Σαρακοστή θέλει τα Καβουροπάτι της με λαγάνα και χαρταετούς όλη την "Καθαρά" Εβδομάδα!!!
Αυτός δεν είναι δικός μας πόλεμος..γήπεδο Πολωνία!!❤️

Βουρλάκης Νίκος

Βουρλάκης Νίκος
Μάντρα Οικοδομικών Υλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή
Για την Κρήτη αποκλειστικά από το istoschSHOP

Διαφημιστική Προβολή

   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών