Σελίδες

   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Μετά την Ουκρανία τι;

Η Πολωνία εδώ και χρόνια προετοιμάζεται για το παρακάτω, όπως και η Ουγγαρία και η Σλοβακία και φυσικά η Ρουμανία. Αυτός ο χάρτης διακινείται από την κυβέρνηση της Πολωνίας ήδη από το 2014 και οι Εθνικιστές της (ισχνή μειοψηφία) , ετοιμάζουν να κατασπαράξουν το 70% της Δυτικής Ουκρανίας, απ΄ την οποία ο Ρωσόφωνος πληθυσμός, έχει φύγει ένα 30% προς τη Λευκορωσία και τη Ρωσία, εδώ και ένα χρόνο και το υπόλοιπο 30% επί του συνόλου της Δυτικής Ουκρανίας, θα το πραγματοποιήσει στο τέλος του πολέμου.
Οι ναζί της Ουκρανίας με την κυβέρνηση της, έχουν κάψει το 80% της βιβλιογραφίας που υπάρχει στις βιβλιοθήκες και κανιβαλίζουν στον πληθυσμό που δεν μιλάει την Ουκρανική διάλεκτο, που η Σοβιετική Ένωση τους την έκανε γλώσσα και μάλιστα την Δεύτερη επίσημη της πρώην ΕΣΣΔ, η τον δολοφονούν στη μέση του δρόμου, η τον κανιβαλίζουν σε δεντροστοιχίες γυμνό και δεμένο με φιλμ περιτυλίγματος σε κρύο και σε ζέστη. Αν δε γίνει αυτό τον οδηγούν στον Πόλεμο στα Ανατολικά χωρίς να θέλει να πολεμήσει.
Οι Ούγγροι, Σλοβάκοι, Ρουμάνος, Τσιγγάνοι και Έλληνες διατρέχουν βασανιστήρια που έχουν να εμφανιστούν από την εποχή των waffen ss, των Μπαντερίστας(Αζόφ, Κράκεν, Δεξιός Τομέας κλπ τομαροτόμαρα), που τείνουν να αγιοποιηθούν στην δύση, από το 2014, ποιος θα ξεχάσει το έγκλημα των Μπαντερίστας στο Εργατικό Κέντρο της Οδησσού τότε;
Από το 2014, η δύση και κυρίως το Βατικανό και το βαθύ Κράτος των Δημοκρατικών (του δολοφόνου Μπάιντεν κι αρχιτέκτονα του πολέμου, μαζί με τον Ρεπουμπλικάνο Μακ Κέιν, ήδη από το 1974), το ρόλο και τις διαιρετικές τάσεις, όπως το ήξεραν και οι επενδυτές της Black Rock, Monsando, Gargill, Dupond, ωστόσο έβαζαν το χέρι τους στη φωτιά.
Οι τελευταίες υπολόγιζαν, ότι με τη φιλοδυτική στάση του Πούτιν και με τη συμφωνία του Μινσκ, ότι θα πιάσουν στον ύπνο τη Ρωσική Ομοσπονδία και θα φτάσουν στην Κασπία Θάλασσα, ωστόσο αυτό δε συνέβη, καθότι τους πρόλαβαν τα γατάκια που κοιμόντουσαν από τα υπνοστεντόν του Γκορμπατσόφ και του Γιέλτσιν, ακόμα και του νυν Προέδρου τους που πίστευε μέχρι το 2022, στην "καλοπροαίρετη δυτική ηθική. Μέχρι που πιάστηκαν από το DPR και LNR αρκετές φορές αιχμάλωτοι με οδηγίες και σκαριφήματα, δηλαδή πολεμικά σχέδια επί χάρτου.
Το θέμα είναι ότι μετά την διάλυση της ΕΣΣΔ, και του πρώην Ανατολικού Σοσιαλιστικού Στρατοπέδου, τα πράγματα οδηγήθηκαν σε ένα τρομοκρατικό τρόπο επιβολής του "δικαίου" του ισχυρού και του νικητή, ο οποίος ήδη από το 2015 και επί της ηγεσίας του Σι Τζι Πινγκ στην ηγεσία του ΚΚΚ, όχι μόνο χάνει, αλλά ο εν λόγω, με τα επιτελεία του, τον τελειώνουν οριστικά και αμετάκλητα και το δόγμα ένα κράτος δύο συστήματα, αρχίζει να δίνει τη θέση του σε μια πιο κεντρικά σχεδιασμένη Οικονομία, αλλά αυτό απαιτεί, άλλη μια δεκαετία, μέχρι να τελειώσει κάθε σκέψη για επιστροφές σε μοντέλα τύπου Τενγκ Ξια ο Πινγκ.
Τώρα αυτό που διαφαίνεται, δεν είναι ούτε ο Πυρηνικός Πόλεμος, γιατί και εκεί θα υπάρξει νικητής και δεν θα είναι η Δύση(της οποίας τα think tanks, δεν θέλουν να χάσουν την πρωτοκαθεδρία και την καπιταλιστική κερδοφορία σε αυτό τον κόσμο, το δυτικό) και γιατί η νίκη απαιτεί συσχετισμό δυνάμενων που αντικειμενικά δεν τον έχουν.
Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει, το πότε εξαρτάται από την διάθεση των Ρώσων να το τρέξουν και να φθείρουν τον αντίπαλο, ήδη τα οπλοστάσια σε όλη τη δύση εξαντλούνται και το λένε οι ίδιοι, μέχρι να παραδώσουν και τα τελευταία σαπάκια LEO 1 &2, Chalenger, Le Clerk & M1 A1 & A2, που είναι αντικειμενικά το ίδιο πράγμα με την πρώτη εκσυγχρονισμένη ομάδα των Σοβιετικών Τ-72, είναι όπλα δλδ της δεκαετίας του 1972-1982 στην καλύτερη περίπτωση.
Να θυμίσουμε ότι ο Λένιν έγραφε, ότι για να κερδίσεις έναν πόλεμο χρειάζονται 3 πραγματάκια:
“Στον πόλεμο νικά όποιος διαθέτει α) περισσότερες εφεδρείες, β) περισσότερες πηγές δύναμης, γ) περισσότερη σταθερότητα στη λαϊκή μάζα” και δεν είχε καθόλου άδικο.
Μετά το τέλος του επέρχεται μια περίοδος όπου ολόκληρη η Δυτική Ουκρανία θα χωριστεί σε τιμάρια και η Πολωνία, περιμένει ως ο πολιορκητικός Κριός των ΗΠΑ - Η.Β να πάρει εδάφη και σπάνιες γαίες, η μεν πρώτη για δική της Αυτοκρατορική Χρήση, οι υπόλοιποι για να κάνουν μπίζνες.
Ως εκ τούτου, θα βγουν εκτός η Γερμανία, η Γαλλία και οι χώρες της Βαλτικής που περιμένουν κι αυτές μερίδια από την λεία, με αποτέλεσμα να επέλθει γρήγορα η νέα σύγκρουση που θα σημάνει και το οριστικό τέλος του ΝΑΤΟ...
Αν η Γαλλία και η Γερμανία δεν πάρουν κάτι από την λεία που επιδιώκουν, γι αυτό στέλνουν χρήμα και όπλα από το 2014, θα ζητήσουν ανταλλάγματα, όπως το Γκντανσκ και την απελευθέρωση Γερμανικών εδαφών από την Πολωνία, τα λεγόμενα Πρωσικά Εδάφη και οι Γάλλοι θα κολλήσουν στην Ρουμανία για να πάρουν ακόμα μεγαλύτερη Λεία, υπέρ της δεύτερης.
Ακόμα ζούμε τα απόνερα των ήρεμων ημερών, γιατί η επανεκκίνηση θα έχει πολύ αίμα στην πορεία.

Βουρλάκης Νίκος

Βουρλάκης Νίκος
Μάντρα Οικοδομικών Υλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή
Για την Κρήτη αποκλειστικά από το istoschSHOP

Διαφημιστική Προβολή

   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών