Σελίδες

   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Η σωστή πλευρά του σκοταδισμού!!!

 Όταν ανήκεις στη "σωστή πλευρά της Ιστορίας":
1) Γίνονται στόχοι όλες οι βάσεις με Κινζάλ σε πρώτη φάση.
Ποιος θα σταματήσει τους Κινζάλ, σίγουρα όχι οι Πάτριοτ!!!
Εδώ γελάμε με μαύρο δάκρυ γιατί πάνω μας θα πέσουν και δεν τους σταματάει ούτε ο Θεός, ούτε ο Διάολος, πόσο μάλλον οι απαρχαιωμένοι και αργοκίνητοι Πάτριοτ.
2) Έχεις μια Οικονομία που ο ονομαστικός της πληθωρισμός είναι κάπου στο 12% και ο πραγματικός τέσσερις φορές παραπάνω.
3) Εισάγεις ότι ακριβώς παράγεις σε αγροτικά προϊόντα και στο τέλος εξάγεις αέρα κοπανιστό, αλλά φυσικά το πρόβλημα σου είναι η Τουρκία που ως οικονομία καλπάζει, ενώ εσύ ασθμαίνεις και εισάγεις ρεύμα από αυτήν, αφού ο Λιγνίτης είναι "κακός".
Να σημειώσουμε εδώ πέρα ότι προχτές έγιναν τα εγκαίνια της μεγαλύτερης Βιβλιοθήκης της Μεσογείου, στην Τουρκία, εδώ οι καλλιτέχνες υποβαθμίστηκαν σε απόφοιτους Λυκείου!!!
4) Έχεις ένα εξωτερικό χρέος της τάξης του 300% επί του ΑΕΠ και οσονούπω θα σου πάρουν και σώβρακα κοψοχρονιά. Είναι τυχαίο ότι τα κοράκια περιμένουν στη γωνία για τους πλειστηριασμούς;
5) Τα ΜΜΕ όπως και όλης της ΕΕ είναι για τα πανηγύρια, όλοι μαζί ονομάζουν Δικτάτορες τους μοναδικούς σοβαρούς ηγέτες όπως το Λουκασένκο, ενώ αποθεώνουν τον Μπορέλ και την Φον ντε Λάιν, αυτοί είναι "δημοκράτες" βλέπεις.
Μιας και λέμε Λουκασένκο στην επίσκεψη του στη Ζιμπάμπουε αποθεώθηκε, γιατί τους έστειλε πάνω από 3000 τρακτερομηχανές, που θα έχει ως αποτέλεσμα η εν λόγω χώρα να μην εισάγει σιτηρά, όπως του λόγου μας, εμείς θα δώσουμε και τα Leopard 2A6, που μπορεί για τα Τ-80 UD και για τα Τ-90 Μ να είναι παιχνιδάκια, αλλά ολόκληρη η γραμμή του Έβρου που αποψιλώνεται, όπως αποψιλώνονται, και τα νησιά είναι σημαντικότατα, που σημαίνει ότι η συνδιαχείριση τόσο του Αιγαίου, όσο και της Θράκης, θα γίνει με τα χέρια κάτω...
Μια δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε, από το Ινστιτούτο Ifop και διενεργήθηκε με νέους Γάλλους  ηλικίας 11-24 ετών, είναι αρκετά αποκαλυπτική:
- Το 49% πιστεύει ότι η αστρολογία είναι επιστήμη
- Το 48% πιστεύει στα πνεύματα
- Το 36% πιστεύει στη μαγεία
- Το 16% πιστεύει ότι η Γη είναι επίπεδη...
Δικό μας υστερόγραφο!!!
Η Δύση που τόσο πολύ λατρεύουν κάποιοι δογματικά, γυρίζει εκει που ανήκει στα σκοτάδια της(που τόσο λάτρεψαν σκοταδιστές όπως ο Τόλκιν, Ροουλινγκ, Μακ Κίνλεϊ κλπ), η μάλλον παίρνει την αντεκδίκηση της στην ανατολή, αλλά και στους Εγκυκλοπαιδιστές όπως ο Ντιντερό και ναρκισσιστικά αγκαλιάζει τον πραγματικό της εαυτό, στα δέντρα μαζί με το κτήνος που τόσο θαυμάζει κάτι κτήνη σαν τον Καρλομάγνο, τον Καλβίνο και τον Έρασμο, δηλαδή τον Ευρωπαϊκό Παγανισμό και τον τιμωρό Θεό της Παλαιάς Διαθήκης, καθώς και την Ιερά Συμμαχία του Μέτερνιχ.
Κανείς πουθενά στον κόσμο δεν πολέμησε τόσο πολύ την επιστήμη και τα επιτεύγματα της, αλλά κυρίως τον "δικό της" διαφωτισμό, στον οποίο μέχρι πρότινος όφειλε τον τάχα μου δήθεν πολιτισμό της, όσο τη Δύση από το 1992 και μετά, που βρήκε την ευκαιρία να ξαναβγούν από την κλειδαρότρυπα τα "αρχαία οράματα"!!!
Καθόλου τυχαίο το γεγονός, ότι όλα αυτά ξαναεμφανιστήκανε εμφατικά μέσα από τα σκοτάδια, μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, που τόσο ανάγκη έχει σήμερα και πάλι η Ανθρωπότητα.
Για όσους δεν μασάνε το λεγόμενο κουτόχορτο που πλασάρει και λανσάρει σύσσωμη η Δύση, ότι τάχα μου δήθεν, είναι δικό της δημιούργημα οι επιστήμες, τόσο οι θετικές όσο και οι ανθρωπιστικές, γνωρίζουν ότι και οι δύο είναι δημιούργημα της λεγόμενης ανατολής, γι αυτό και η πρεμούρα τους, να τελειώσουν με την Ασία και την Β. Αφρική, μην ξεχνάμε ότι η Άλγεβρα είναι δημιούργημα των Αράβων, η Αστρονομία των Περσών, τα μαθηματικά των Κινέζων, η Γεωμετρία των Αραμαίων(σημερινών Σύριων), τα αρδευτικά συστήματα των Φοινίκων και των Αιγυπτίων, η Φιλοσοφία των Ελλήνων της Ιωνίας, η στρατηγική των Ασσυρίων, η μηχανική των λαών της Μεσοποταμίας κοκ.

Βουρλάκης Νίκος

Βουρλάκης Νίκος
Μάντρα Οικοδομικών Υλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή
Για την Κρήτη αποκλειστικά από το istoschSHOP

Διαφημιστική Προβολή

   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών