Σελίδες

   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Τα τομάρια κουνάνε το δάχτυλο

Η ΕΕ είναι ότι χειρότερο μπορούσε να προκύψει για τη σύγχρονη Ευρωπαϊκή Ιστορία συμπυκνώνοντας όλες τις χυδαίες, κτηνώδεις και απάνθρωπες παραδόσεις, θεωρήσεις κοκ που είχαν στο παλμαρέ και στις αποσκευές τους.

Η συνέχεια της αποικιοκρατίας, η ΕΕ του Προτεσταντικού Καλβινισμού, του Καθολικού σκοταδισμού, των Φασιστικών και Εθνικοσοσιαλιστικών καταβολών, του Παγγερμανισμού, της Γαλλικής, Ολλανδικής, Ισπανικής και Αυστριακής Αποικιακής, Αυτοκρατορικής, Κατακτητικής και σοβινιστικής κουλτούρας, του Σουηδικού Εθνικισμού που αποθέωσε τα πειράματα της Ευγονικής, του Φιλανδικού Παντουρκισμού και του συμψηφισμού Ναζισμού-Κομμουνισμού, της Λευκής και Πράσινης Βίβλου είναι πάλι εδώ,

Χτύπησε πάλι το καμπανάκι της ιστορίας με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, παίρνοντας μέτρα εναντίων της Λευκορωσίας που για 6η συνεχόμενη φορά έβγαλε τον Λουκασένκο ως πρόεδρο της χώρας με ποσοστά πάνω από 88%, με τις γνωστές της διπλωματικές τακτικές της βάζοντας στόχο διπλωμάτες της εν λόγω χώρας.

Μετά την αναγνώριση του Νο 1 τομαροτόμαρου του Γκουαϊδόν της Βενεζουέλας που έφαγε όλη την ενίσχυση που του είχαν δώσει οι ανταγωνιστές Ιμπεριαλιστές για να ανατρέψει την δημοκρατικά εκλεγμένο Πρόεδρο της Χώρας Μαδούρο, την ενίσχυση του πραξικοπήματος στη Βολιβία, την αναγνώριση του 5% της Νεοναζιστικής Δυτικής Ουκρανίας και της πορτοκαλί "εξέγερσης" στην Αρμενία, τα τομάρια της ΕΕ κουνάνε και πάλι το δάχτυλο περιμένοντας στη γωνία για να ξανανιώσουν μεγάλη δύναμη. 

Στην πραγματικότητα είναι ένα παραπαίον «χαμαιτυπείο» που όμοιο του από άποψη βαρβαρότητας, διαφθοράς και βόρβορου δεν υπάρχει άλλο αυτή τη στιγμή σε ολόκληρη την Οικουμένη, ένα σκοταδιστικό προτεσταντικό δικτατορικό έρεβος που θυμίζει το 3ο Ραιχ σε μεγάλο βαθμό, εξάλλου οι περισσότεροι "ιθύνοντες νόες" εκεί μέσα είναι απόγονοι των Waffen SS επιπλέοντας μαζί με τα περιττώματα.

Η τεχνολογικά τελειωμένη ΕΕ, η πολιτιστικά θαμμένη στο "ένδοξο" προπολεμικό και μεταπολεμικό της καλλιτεχνικό και φιλοσοφικό στοχασμό που η ίδια σήμερα καταπολεμά μετά βδελυγμίας και τσαλαπατά κάθε προοδευτική πτυχή του παρελθόντος της, είτε των Καρμπονάρων, είτε της αναγέννησης, είτε ακόμα και της Αστικής Γαλλικής Επανάστασης που δεν ήταν κάτι το τρομερό(δεν συζητάμε για τη Παρισινή Κομμούνα) με τον χαρακτηρισμό τρομοκράτες.

Αυτά τα τομάρια της ΕΕ που τάχα μου δήθεν ενσαρκώνουν το δυτικό Πολιτισμό, το μόνο που ενσαρκώνουν είναι είναι ο πολιτισμός της Κάστας(προερχόμενος εκ των Ινδιών) και ιστορικά ανακυκλώνουν το μύθευμα των Ινδοευρωπαϊκών Φύλων που ουδέποτε υπήρξε, σε αντίθεση με τις Ινδοευρωπαϊκές γλώσσες που είναι άλλο πράγμα.

Ο λαός της Λευκορωσίας επέλεξε τον Λουκασένκο, ένας λαός που σήμερα παράγει τα μεγαλύτερα κεφάλια στο gaming και στην πληροφορική θαλάμου επιχειρήσεων, είναι μια χώρα που έχει τη μεγαλύτερη παραγωγή μεταλλευμάτων και βαριάς βιομηχανίας στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο, μετά τη Ρωσία, και έχει μια ανθηρή πολεμική βιομηχανία. 

Είναι η Ευρωπαϊκή Χώρα που υπέφερε τα πάνδεινα από τους Ναζί και λίγο μετά τις ανατροπές του 1991 πρώτη κατανόησε ότι αυτοί που του έταζαν "λαγούς με πετραχήλια", ήταν αυτοί που για τέσσερα χρόνια άλωσαν ως νέοι νεοναζί τη χώρα φέρνοντας άμεσα τον Λουκασένκο στην κυβερνητική και πολιτική Εξουσία για να γίνουν και πάλι μια κανονική χώρα που ο πλούτος της ανήκει σε αυτήν και στον λαό της. Κάνένα σκουπίδι από αυτά της ΕΕ δεν μπορεί να χωνέψει ότι σήμερα στην Λευκορωσία υπάρχει το μουσείο του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου και φυσικά της Σοβιετικής Ένωσης...

Αυτά για την ώρα....

Βουρλάκης Νίκος

Βουρλάκης Νίκος
Μάντρα Οικοδομικών Υλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή
Για την Κρήτη αποκλειστικά από το istoschSHOP

Διαφημιστική Προβολή

   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών