Σελίδες

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Η Συστημική Διαθεσιμότητα της Αναθεωρητικής "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ"

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Απολαύστε Cola Coca Κατατεθέν Σήμα ÛKKE ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΡΙΚΟΥ" 

Λοιπόν τα οπορτούνια(η τα ναυάγια της ταξικής πάλης), έχουν εμφύλιο από χτες(καλά πότε δεν είχαν,εδώ που τα λέμε),ο νέος απ΄ότι φαίνεται μεσσίας τους,είναι εδώ και ντουγρού τους οδηγεί στην σωστή πλευρά του Λευκού Οίκου,σε αντίθεση με τις Φιλογερμανικές Ομπρέλες που ακολουθούν το δρόμο του Σολτς, στα αποδυτήρια δλδ!
Φυσικά αν θέλετε μια πρόβλεψη,με τους +50.000 ψηφοφόρους του Alexis o Droseros(που δεν πήγαν να ψηφίσουν), τον Kasselos, θα πάει για πάνω από 65% στις δεύτερες.
Αν δε γίνει αυτό, ο ΣΥΡ θα γυρίσει στο 2,99%, όλοι το γνωρίζουν αυτό, όπως όλοι γνωρίζουν ότι οι Ομπρέλες είναι το ΠΑΣΟΚ του Αυγερινού(το θυμάστε);;; Φυσικά τα οπορτούνια, οι φιλοΕΕνωσιακοί Σοσιαλδημοκράτες &οι Δικαιωματιστές Σοσιαλδημοκράτες του ΓΑΠ στο ΣΥΡ(Alexis &Kasselos),είναι στα μαχαίρια εδώ &καιρό, αλλά χωρίς τον Alexis-Kasselos,δεν έχουν καμία προοπτική για κάτι άλλο πλην του 2,99% κι επικόλληση στο ΠΑΣΟΚ.
Την άλλη Κυριακή μάλλον αναγεννιούνται,με τον Kasselos(President) και είναι σε κυβέρνηση εν αναμονή σε περίπου 2 χρονάκια, με το 40-20 να γυρίζει ανάποδα. Φυσικά οι διαφορές τους με τη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, θα είναι στα συμφέροντα που θα υπηρετούν στη "σωστή πλευρά της Ιστορίας" που θα την πάνε με ακόμη μεγαλύτερη αγάπη και στοργή παραπέρα.
Ούτε ο ΕΝΦΙΑ,ούτε η βαριά φορολογία,ούτε η πράσινη μετάβαση,ούτε τα 16ωρα,ούτε καμία αντιλαϊκή πολιτική θα αλλάξει.
Το χειρότερο δε, που μπορούν να προσφέρουν είναι μια τρύπα στο νερό, να αποτελειώσουν το εργατικό κίνημα, με τα ανάξια λόγου κινήματα της Αμερικανικής νέο-αριστεράς της "παρδαλής καμήλας".
Αυτή την "Αριστερά", που ήδη αμφισβητείται στην Γερμανία, από την υπό διαγραφή από το Die Linke, Σάρα Βάγκενκνεχτ, η οποία προετοιμάζει κόμμα που θα τελειώσει και το παραπάνω και το SPD,μιας και οι Δημοσκοπήσεις της δίνουν 17-18% την ώρα που το AFD είναι πρώτο κόμμα με 19%-21%. Ακόμα &οι οπορτουνιστές στη Γερμανία,όπως η Σάρα Βάγκενκνεχτ, κατανοούν, ότι οι ανεκδιήγητες εποχές, της σχολής της Φρανκφούρτης, των Μαρσέ-Μπερλίνγκουερ-Καρίγιο, η ακόμα χειρότερα η ντροπή της σημερινής υπερσυστημικής Αριστεράς τελειώνουν και ήδη βρισκόμαστε στο 90'+++.
Φυσικά τι καταλάβουν τα ναυάγια της ταξικής πάλης; Εξάλλου ναυάγια ήταν από την εποχή των Μήτσου Παρτσαλίδη, Ζήση Ζωγράφου, Πάνου Δημητρίου(καλά αυτοί είχαν και μια τσίπα, αλλά από την θέση τους για την λεγόμενη "Άνοιξη της Πράγας" και τον ανοιχτό Αντισοβιετισμό, άρχισαν να διολισθαίνουν), Μπάμπη Δρακόπουλου, Νίκου Καρρά, Αντώνη Μπριλλάκη, Τάκη Μπενά, Λεωνίδα Κύρκου, Γιάννη Μπανιά κλπ . Μη μας πει κανείς τώρα, για τους αγώνες τους, που κανείς δεν τους αμφισβητεί, αλλά έχει σημασία σε ποια κατεύθυνση έγιναν αυτοί, αφού από μόνοι τους βύθισαν το καράβι της ταξικής πάλης, αρχικά στις ξέρες του Ευρωκομμουνισμού, μετά της Σχολής της Φρανκφούρτης, αργότερα στην λατρεία στους θεσμούς και στην ΕΕ και σήμερα στα παρδαλά δικαιωματιστικά κινήματα, που πότε παλαντζάρουν στην Ανανεωτική Αριστερά και πότε στην Ριζοσπαστική Αριστερά και τέλος στην Κοινωνική Συναίνεση, ενώ τώρα προβάλλουν την Αστερόεσσα, δια των ΑΧΕΠΑΝΣ και των Ιδρυμάτων Μπρούκινς και Κλίντον, αλλά και στην πιο δεξιά έκφραση της σοσιαλδημοκρατίας!!!
Τα ναυάγια της ταξικής πάλης, είναι ο όλος ΣΥΡΙΖΑ, που διαλέγει να παίζει με όρους 1960-1970-1980-1990(Οι όλες ομπρέλες, γέφυρες, ανένταχτοι, πασοκογενείς, του εσωτερικού κλπ), η με όρους 1980-90-2000-2010-2015(Τα άσφαιρα νταούλια του Αλέξη),που έφεραν τα ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΑ και τους Νόμους Λαιμητόμους. Και δεν είναι μόνο ο ΣΥΡ,σύσσωμη η Ευρωπαϊκή Αριστερά των "παρδαλών κινημάτων"(δευτερευούσης σημασίας),είτε με όρους ΕΕ,είτε με όρους Αλ Γκορ, Brookings κλπ,είναι εντός εκτός &επί τα αυτά μέρη,η εντός εναλλάξ,δεν θα μακροημερεύσει &τέλος θα αποτελειώσει το εργατικό λαϊκό κίνημα.
Ότι έκανε το 15 το Αλέξις,θα κάνει &ο επιτυχημένος Στέφανος,θα ρίξει τον πήχη στο έδαφος &θα ξαναφέρει τα συντηρητικά αντανακλαστικά στο προσκήνιο,αλλά πριν απ' όλα θα καταπατήσει &θα αποτελειώσει το Εργατικό Κίνημα.
Ο Οπορτουνισμός των κοινωνικών παραγκών,θα επιφέρει πολλά δεινά, που ξεκινούν από τα κινήματα της πατάτας και τελειώνουν στις κατουρημένες ποδιές που γλύφουν νυχθημερών.
Μια ζωή Αυτοί ήταν, η Αριστερά της Coke!!!