Σελίδες

   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

ΦΑ, ΑΝΤΙΦΑ &ΑΝΤΙ-ΑΝΤΙΦΑ ΦΑΜΦΑΡΑ

ΦΑ, ΑΝΤΙΦΑ &ΑΝΤΙ-ΑΝΤΙΦΑ ΦΑΜΦΑΡΑ
Το τέλος των Χρυσαύγουλων ξεκίνησε με την είσοδο τους στη βουλή, όσοι τρομάζουν με αυτούς και ζητούν αντιφασιστικά μέτωπα, η δεν τους διέπει λογική, η παίζουν περίεργο ρόλο.
Οι Χρυσαυγίτες είναι τελειωμένοι από αυτούς που τους χρησιμοποίησαν και τους ανέβασαν για να κόψουν τη φόρα αρχικά του εργατικού λαϊκού κινήματος με τους αγανακτισμένους, τις πλατείες και το Γουδί(ως ανάχωμα ανώδυνης και χωρίς προσανατολισμού εκτόνωσης ως μακρύ χέρι του σκληρού πυρήνα του κεφαλαίου Εφοπλιστές) και στην συνέχεια το Καμένου στις εκλογές του Μάη του 2012.
Αν δεν υπήρχαν αυτοί(δηλαδή η Χ.Α), οι ΑΝΕΛ το Μάη του '12 θα χτυπούσαν το λιγότερο ένα 20%, θα πήγαινε στα αζήτητα η ΝΔ, ως ο βασικός πυλώνας της λεγόμενης κεντροδεξιάς, (το λιγότερο) θα εξαφανίζονταν όλα τα φιλελεύθερα στοιχεία, με αποτέλεσμα οι ΑΝΕΛ να συγκυβερνούσαν με το ΣΥΡΙΖΑ(που έδινε και συνεχίζει να δίνει συνεχώς διαπιστευτήρια, όμως δεν ήταν, δεν είναι ακόμα και δε θα γίνουν μάλλον ποτέ αυτά αρκετά) για να έχουμε αυτού του είδους τους γάμους. Αν δεν υπήρχε η ΧΑ να ανακόψει τους ΑΝΕΛ και τη φόρα που τότε είχαν, το πράγμα θα ήταν ιδιαιτέρως προβληματικό για να μην πούμε σοβαρό για το σύστημα και τους ανταγωνισμούς του(εσωτερικούς και εξωτερικούς) σε εκείνη ακριβώς τη φάση. Τα χρυσαύγουλα ήταν ο βασικός μοχλός πολλών ταχυτήτων ούτως ώστε να αναπτύξουν τη θεωρία των άκρων, να βρουν ένα μπαμπούλα για τους εργάτες(τι καλύτερο από τους ξεπεσμένους μικροαστούς) και να ξανά-αποθεώσουν τα υπολείμματα του αστικού κράτους στα μάτια του πόπολο.
Είναι η συνέχεια, της ΕΠΕΝ, της ΕΝΕΚ και του μετέπειτα ΛΑΟΣ(αν και προϋπήρχε αυτού) αν και από εκεί μεταφορτώθηκαν(όχι από το ίδιο), ως συγκοινωνούντα δοχεία. Κατά βάση είναι μικροαστοί ψηφοφόροι του Παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ που μεταπολιτευτικά έδωσε στέγη σε κάθε ακροδεξιό κάθαρμα ούτως ώστε να αξιοποιήσει τον αντικομμουνισμό του, και μη σας κάνει καμία εντύπωση τα μαύρα ταμεία του "κινήματος" να αποτελούν τα ταμεία πολιτικής χρηματοδότησης αυτών των θυλάκων για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως για να προωθήσουν τη σπέκουλα εναντίων του ΚΚΕ.
Φυσικά το "αστικό σύστημα" (βασικά ο ΚΜΚ) παίρνει τα μέτρα του, γνωρίζει με ποιους έχει να κάνει και τους έχει βάλει όρια και τους δικούς του(της άμεσης εμπιστοσύνης του) ανθρώπους στο εσωτερικό αυτού του μορφώματος που “καθυστερημένα” εξαπλώθηκε στη χώρα μας ως φαινόμενο, εξάλλου το ναζιστικό κομμάτι των Χρυσαύγουλων είναι και το πλέον περιορισμένο, θυμίζει το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη που στη σύνθεση του είχε από δωδεκαθεϊστές, ανθρώπους της νύχτας, του παρακράτους και του κοινού ποινικού δικαίου, μέχρι ΓΟΧ και Σατανολάτρες και δεν είναι τυχαίο ότι ο Μιχαλολιάκος δεν παίζει κανένα ρόλο, εξάλλου ο σκληρός πυρήνας της Χ. Αυγής αυτός πριν το 2007 δεν υπάρχει πουθενά.
Εκτός του ότι για το λεγόμενο target group στο οποίο απευθύνονται (βλέπε μικροαστούς), κάνουν τσαλιμάκια ποιος θα πάρει την μερίδα του λέοντος απ' αυτούς, σε λίγο θα παίζουν και φάπες αν και στην ουσία και οι δυο είναι οι πιο πιστοί υπηρέτες του μεγάλου κεφαλαίου, που αν τους εμπιστευθεί για να το υπηρετήσουν θα έχει και αυτό πρόβλημα και οι μικροαστοί θα τη βρουν κατά κύριο λόγο από αυτούς, αυτός είναι και ο λόγος που και οι δυο στη παρούσα φάση είναι εφεδρεία μέχρι να αντικατασταθούν από κάτι άλλο, η εμπάς ει περιπτώσει να μετεξελιχθούν σε κάτι άλλο.
Μπορεί οι μεν να μαζεύουν κάθε λογής λούμπεν στοιχείο με IQ ραδικιού και μπόλικες νευροφυσιολογικές διαταραχές και οι δε κάθε λογής "διανοητή" με μπόλικες ατομικιστικής(να σημειώσουμε ότι ο ατομικισμός δεν είναι εγωισμός) και ναρικισσιστικές διαθέσεις που φτάνουν στα όρια των ατόμων με σοβαρά ψυχοπαθολογικά προβλήματα, οι κοντρίτσες για το ποιος θα θάψει τους μικροαστούς βαθύτερα και γρηγορότερα και για το ποιος θα αποκτήσει ρόλο στο επόμενο ρετουσάρισμα του πολιτικού προσωπικού στα λεγόμενα (νέο)παραδοσιακά αστικά κόμματα τρέχουν με διαστημικές ταχύτητες και στην πορεία δε θα είναι κανένας από αυτούς, τουλάχιστον όπως τους γνωρίζουμε τώρα.

Υ.Γ:Για ποια τσαλιμάκια μιλάμε; Προ καιρού ο κ.κ.Κασιδιάρης(γνωστός Αυγουλάς) απευθυνόμενος στον κ.κ. Τσίπρα[γνωστός υποψήφιος Αυτοκράτορας]με ύφος 100.000.000 καρδιναλίων είπε: «Τσίπρα, σιγά μη σκίσεις κανένα καλσόν…»
Ο ένας σκίζει καλσόν, ο άλλος γάτες, πάντως και οι δυο είναι μακράν ότι πιο σάπιο υπάρχει στο πολιτικό σκηνικό και βρίσκουν αντανάκλαση σε όλους εκείνους που μέχρι χτες ήταν “μια χαρά”(ποτέ δεν ήταν), αλλά εκεί θέλουν γυρίσουν(πράγμα αδύνατο σε αυτή τη φάση τουλάχιστον), και αν γίνει θα γίνει για τόσο βραχύβιο διάστημα, μέχρι να καταργήσει ο ίδιος ο Καπιταλισμός την μικρή και μεσαία ατομική ιδιοκτησία.
Είναι εκείνοι οι μπαμπούλες που θα τους οδηγήσουν στην εξαθλίωση, που θα επαναφέρουν το αστικό πολιτικό σύστημα στη νέα του φάση, που θα χτυπάνε εργάτες και τέλος θα επιβεβαιώσουν αυτό που τόσα χρόνια ζητά η ΕΕ, την θεωρία των άκρων.
Αντιφασιστικά μέτωπα ούτε παίζουν σήμερα, ούτε μπορούν να υπάρξουν γιατί ο φασισμός τελείωσε άπαξ και διαπαντός στις 9/5 του 1945 και οι αποστάσεις ανάμεσα στα Αυγά(εθνικοί εκφραστές του Κεϋνσιανισμού είναι και αυτοί), όπως και στους κάθε λογής και είδους Αριστερούς τύπου Μεικτού κράτους μέσα στον καπιταλισμό, έχουν ελαχιστοποιηθεί και αναπαράγουν και οι δυο από αυταπάτες μεγατόνων έως χίμαιρες του χειρίστου είδους.
Αυτά τα ολίγα για το τεχνητό φαινόμενο της εποχής που έχει ήδη αρχίσει να ξεφουσκώνει άσχημα...

Βουρλάκης Νίκος

Βουρλάκης Νίκος
Μάντρα Οικοδομικών Υλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή
Για την Κρήτη αποκλειστικά από το istoschSHOP

Διαφημιστική Προβολή

   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών