Σελίδες

   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Η ύφεση προ των πυλών

 Η Επιστροφή στην μεγάλη παρατεταμένη ύφεση και στα νέα μνημόνια, είναι προ των πυλών, αν δεν προκύψουν κι άλλα γεγονότα και τα πρώην μνημόνια θα είναι παιδική χαρά, αρχικά με τα έξι χαρακτηριστικά, που δείχνουν τι επέρχεται!
α) Το κόψιμο των επιδομάτων από τον ΟΠΕΚΑ στους ΑΜΕΑ και την ζήτηση επιστροφής των παλαιότερων πίσω(οσονούπω από το Μάρτη).
β) Το κόψιμο της επιδοματικής πολιτικής της ΕΕ στην ενέργεια, εφόσον δημιουργεί πρόβλημα στην κερδοφορία και μείωση της κιλοβατώρας από τα Χρηματιστήρια Ενέργειας(οσονούπω, τώρα το Φλεβάρη που έρχεται).
γ) Την επιστροφή της επιθετικής πολιτικής της ΕΕ, έναντι του Ελληνικού Εφοπλιστικού Κεφαλαίου, το οποίο πλέον στην Ιβηρική γίνεται στόχος Εμπορίου Απαγορευμένων Ουσιών(πραγματοποιείται, μην ξεχνάμε ότι ήταν στο στόχαστρο του Ευρωενωσιακού Κεφαλαίου και μάλιστα το Γερμανικού).
δ) Την στοχοποίηση κάθε Καϊλής που συνεργάζεται και χρηματοδοτείται από μη φιλικές για την ΕΕ χώρες όπως το Κατάρ επί παραδείγματι, ανοίγει η Βεντάλια και σε άλλες χώρες ειδικά του νότου(αυτές οι χώρες, ήδη ξεκινούν μια εκτεταμένη πολιτική πολύ σκληρής λιτότητας)
ε) Την προσπάθεια να κρατηθεί ο ονομαστικός πληθωρισμός κάτω από το 10%, τη στιγμή που έχει φτάσει στο 13%(ήδη από την περίοδο 2009-2015, έχουμε εικόνα και που να δεις τι επέρχεται).
στ) Για να κάνει κανεί κάποιος ρύθμιση, θα πρέπει όλες οι προηγούμενες και τωρινές να είναι σε ισχύ δλδ να πραγματοποιούνται στην ώρα τους και να μην χάνει δόση, ακόμα και σε προεκλογική περίοδο.
Η επόμενη Κυβέρνηση(αν πάμε σε εκλογές κι όποια κι αν είναι, αν δεν προκύψει σοβαρό και μεγάλο επεισόδιο με την Τουρκία), θα αναλάβει όλα αυτά, σε μια φάση που είμαστε στην αρχή ήδη του τούνελ, δηλαδή να πάρει τόσο σκληρά μέτρα, που θα δούμε τον ουρανό σφοντύλι.
Τώρα γιατί όλα αυτά, γιατί η "Σωστή Πλευρά της Ιστορίας" , μαζί με τα ισχνά κέρδη της και το γκρέμισμα της από την πρωτοκαθεδρία, πρέπει να κρατηθεί όρθια και για να γίνει αυτό πρέπει να κρατηθεί ζωντανή, σε ένα γι αυτήν χαμένο πόλεμο που κάποτε θα τελειώσει, αλλά μέχρι τότε να πουλήσει νέο πολεμικό υλικό, αλλά και να δώσει τη σκυτάλη για έναν άλλο, νεότερο πόλεμο στα ίδια της τα εδάφη.
Τουτέστιν σε πρώτη φάση να στείλει αυτούσιο και ξεπερασμένο πολεμικό υλικό(όπως τα Leopard, Abrahams, LecLERC, Challenger 2 και άλλα), υλικό που θα καταστραφεί νομοτελειακά κι αυτό στην Ουκρανία, μια χώρα 404 που, πλέον ολόκληρο το καθεστώς του Κοκαϊνάκια Ζελέ(πλην αυτού και του Ζαλού), είναι σε αποσύνθεση και την κοπανάει στο Ισραήλ κι αλλού με τα πακέτα που τους έχει στείλει και συνεχίζει να τους στέλνει ολόκληρη η Δύση και πρέπει να σταλούν κι άλλα, μέχρι ολόκληρη η ΕΕ, να γίνει και αυτή 404, που αργά, σταθερά και μόνιμα εκεί πάει το πράγμα.
Αυτή είναι η επόμενη φάση, να μην υπάρξει άμυνα στην ΕΕ, σε κάθε χώρα της, να αρχίσουν τα όργανα της περιφερειοποίησης και της αναβίωσης πραξικοπημάτων, μέχρι να προετοιμαστεί ένας νέος πόλεμος στα εδάφη της, ανάμεσα σε πρώην συμμάχους κι όλα αυτά μέχρι το 2030-35.
Το που θα καταλήξει χρονικά κανείς δεν το ξέρει, ωστόσο τα λιμνάζοντα κεφάλαια θα ξετρυπωθούν όπως το 2012, αλλά όχι από τους επιχειρηματίες, αλλά από τους πλεμπαίους(εμάς δλδ).
Σε αυτό το σκοτεινό και καθόλου ωραίο μέλλον το 2012 θα μοιάζει παιδική χαρά, είμαστε ακόμα στην αρχή και φυσικά η νυν κυβέρνηση ξέρει καλά, ότι την έχουν στο στόχαστρο, γι αυτό δίνει και ξαναδίνει ότι της ζητούν.
Βρήκε ένα χρέος στο 170% επί του ΑΕΠ και το έχει πάει στο 300+%, άσχετα ότι της το παρουσιάζουν στο 230%, μέσα σε 4 χρόνια, που σημαίνει ότι θα πέσουν τσεκούρια σε μισθούς, συντάξεις και οι κατασχέσεις για 500€ θα οδηγήσουν χιλιάδες συντοπίτες μας και εργαζόμενους σε όλη την ΕΕ , να χάνουν ακόμα και την πρώτη κατοικία.

Βουρλάκης Νίκος

Βουρλάκης Νίκος
Μάντρα Οικοδομικών Υλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή
Για την Κρήτη αποκλειστικά από το istoschSHOP

Διαφημιστική Προβολή

   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών