Σελίδες

   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Μας δουλεύουν ακατάσχετα

Έχουμε γράψει, πει και ξαναπεί, ότι ο Ερντογάν έχει φτιάξει την πιο ισχυρή οικονομία που είχε ποτέ η Τουρκία, η οποία αναπτύσσεται σε τέτοιους ρυθμούς και σε τέτοιο βαθμό, που όχι μόνο δεν πρόκειται να πέσει από τους ξεπερασμένους ιστορικά Κεμαλικούς, αλλά χτίζει μια πανίσχυρη χώρα.
Φυσικά τα παπαγαλάκια της κυβερνητικής μπουρδολογίας από τα συστημικά κανάλια τους, διανθίζουν το κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση ακατάσχετο ψέμα, μαζί με τα απόβλητα της ΕΕ, γιατί τέτοια είναι και κυρίως της Φον Ντε Λάιν.
Σας έχουμε ξαναπεί ότι ο πληθωρισμός στην Τουρκία, δεν έχει καμία σχέση με αυτά που ακούγατε μέχρι πριν ένα χρόνο, είναι μεσοσταθμικά, σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με το δικό μας, αλλά ο ΣΚΑΪ που έγινε και οπαδός του έκπτωτου (Δανό-Γερμανού μονάρχη του Οίκου Σλέσβιχ-Χόλσταϊν-Σόντερμπουργκ-Γκλύξμπουργκ, συνέχεια του Δανογερμανικού κλάδου του Οίκου του Όλντενμπουργκ), Ντίνου του Β', ως κανάλι της αμερόληπτης ειδησεογραφίας(κάτι σαν αυτή του BBC ένα πράγμα, στο οποίο συντάκτες και δημοσιολόγοι είναι, η μισή MI5 & η μισή MI6 μαζί), μας πουλάει φιλελεύθερα και ακροδεξιά ρητορική...
Έχουμε ξαναπεί, ότι στην Ελλάδα τα 330 γραμμάρια ψωμιού στοιχίζουν 1.35€, τη στιγμή που στην Τουρκία το ένα κιλό ψωμί κοστίζει 0,30€, η βενζίνη στην Ελλάδα κοστίζει 1,95€(τώρα), στην Τουρκία, είναι 0.967€, πέραν του ότι αγοράζουμε και ρεύμα από εκεί χονδρικά, όπου φυσικά δεν έχει μπει στα χρηματιστήρια ενέργειας.
Κάποιοι από εσάς, θα μας πείτε ότι οι μισθοί είναι πολύ χαμηλοί, αλήθεια, πόθεν προκύπτει αυτό, όταν ο βασικός μισθός σε Ελλάδα και Τουρκία είναι πάνω κάτω το ίδιο, μιας και ο μεικτός και ονομαστικός μισθός εδώ πέρα είναι 713,00 €, δηλαδή λίγο πάνω από τα 560€, ενώ στην Τουρκία είναι 9.500 Τουρκικές λίρες, κοντολογίς 478€, από τα 560€, που παίρνουν οι περισσότεροι μισθωτοί εδώ, και με βάση τον πληθωρισμό, τόσο σε Ελλάδα και Τουρκία(όχι αυτό που λέει ο ΣΚΑΙ, η Καθημερινή και το Liberal.gr), είναι πολύ κοντά, αλλά με βάση τις παρά πάνω τιμές που αναδείξαμε παραπάνω μάλλον εμείς έχουμε το πρόβλημα και όχι η Τουρκία.
Για δείτε τώρα και στα Φάρμακα για να δείτε ποιος "χρυσώνει το χάπι" και γιατί πολλά Ελληνόπουλα επιλέγουν να δουλέψουν και να μείνουν σε μεγάλες Τουρκικές Πόλεις, όπου η έρευνα και οι τεχνολογίες έχουν φτάσει σε κρεσέντο οργασμού, ειδικά από τη Βόρεια Ελλάδα και από πολλά νησιά του Αιγαίου!!!

Βουρλάκης Νίκος

Βουρλάκης Νίκος
Μάντρα Οικοδομικών Υλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή
Για την Κρήτη αποκλειστικά από το istoschSHOP

Διαφημιστική Προβολή

   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών