Σελίδες

   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Ατλαντική Συμμαχία, όπως λέμε χαμένη Ατλαντίδα!!!


Η σύνοδος του ΝΑΤΟ αποκαλύπτει ότι το εν λόγω δε θα μας απασχολεί για πολύ καιρό ακόμη, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της επόμενης δεκαετίας γιατί για πολύ παραπάνω δεν το κόβουμε. Μπορεί να φαίνεται μακρινό, να περάσουν χρόνια, αλλά ίσως και μήνες για να συμβεί αυτό, αλλά θα γίνει νομοτελειακά.
Ο αδύναμος κρίκος είναι η ΕΕ δηλαδή το Γερμανικό κεφάλαιο, δηλαδή η Deutsche Bank (με πάνω από 56 τρις Ευρώ έκθετα παράγωγα και 13 τρις Ευρώ σε cd's), που τα βάζει με τους πραγματικούς μεγάλους κολοσσούς, της παγκόσμιας οικονομίας που δεν είναι άλλοι από την Google, Baidu, Yandex, Microsoft κοκ έχοντας μπει στο στόχαστρο τους,.
H ΕΕ όποια και να είναι αυτή και αν υπάρχει στο μέλλον, η θα πρέπει να φτιάξει Ευρωστρατό χωρίς τη Γαλλία(που άλλου είδους ηγεμονίες ονειρεύεται η αστική της τάξη όπως και τα μονοπώλια της), την Ιταλία(το βραχίονα των ΗΠΑ στην περιοχή και με πανίσχυρα μονοπώλια όπως η FIAT η FCA που είναι το νέο της όνομα, έχει έδρα το πρώην χρεοκοπημένο Detroit), τη Βρετανία που ονειρεύεται να γίνει η έδρα όλων των Off Shore της Υφηλίου και την Τουρκία(η οποία βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στον Οργανισμό Συνεργασίας της Σαγκάης).
Ο Τραμπ, ο ίσως ευφυέστερος πρόεδρος των ΗΠΑ από την εποχή του Ρούσβελτ και μετά, που κατανόησε πολύ νωρίς το εξής απλό εντός καπιταλισμού, αναδίπλωση και τέρμα στα δόγματα Τρούμαν, Αϊζενχάουερ, Ρέιγκαν, Κλίντον κοκ. Κατανόησε το εξής απλούστατο, το μεταπολεμικό γερμανικό κεφάλαιο που πίεζε μέσω του δόγματος Τρούμαν εντός του εδάφους των ΗΠΑ μέσω των πρώην αξιωματικών των SS και του υπό προστασία διπλωματικού σώματος του, ότι ο εχθρός των ΗΠΑ ήταν η πρώην ΕΣΣΔ και μετέπειτα καπιταλιστική Ρωσία, δεν ευσταθεί πουθενά και τελικά δεν ευνοεί την πολιτική των ΗΠΑ. Ότι το Γερμανικό κεφάλαιο δια των εκπροσώπων του το έκανε μόνο για δικό του σκοπό, με αποτέλεσμα η οικονομία των ΗΠΑ από το 1991 και μετά να πηγαίνει απ' το κακό στο χειρότερο κυρίως λόγω της μη ύπαρξης της ΕΣΣΔ, και ότι άρχιζε να βλέπει αχτίδες φωτός όταν η καπιταλιστική Ρωσία άρχιζε να ξαναμπαίνει στο παιχνίδι.
Η Γερμανία κάποια στιγμή πρέπει να περιμένει και περιμένει το απονενοημένο, όσο ο Τραμπ και τα ισχυρά Αμερικάνικά μονοπώλια(τον οποίο στηρίζουν), ξεφεύγουν και αποχαιρετούν τον αντιρωσισμό, τόσο δεν έχει καμία τύχη ως ΟΔΓ. 
Είναι νομοτελειακό ότι κάποια στιγμή τα M1A1 & A2 Abrams , μαζί με Τ-90 και Τ-14 Armata να κόβουν βόλτες μέσα σε Γερμανικές πόλεις του νότου και του βορά, αλλά και των ανατολικών περιφερειών που νοσταλγούν όσο ποτέ άλλοτε την πρώην DDR, και αυτό θα αξιοποιηθεί συναισθηματικά μέσω Ρωσικής Ομοσπονδίας και εξελίξεις που έρχονται οσονούπω και σε αυτήν.
Η δε δική μας πολλαπλώς εξαρτημένη και σε ενδιάμεση θέση στον παγκόσμιο καταμερισμό (μεταπρατική αλλά μικροιμπεριαλιστική) Ελληνική Αστική τάξη παίζει με Αλέξη Τσίπρα και θα παίζει απ' ότι φαίνεται πολύ καιρό μαζί του.
Εκτός του ότι δικαιώθηκε πέρα για πέρα η Αλέκα Παπαρήγα στην περσινή της τοποθέτηση στη βουλή για τον "Νόμο Παπά" (πού ήταν και είναι οδηγία της ΕΕ, ήδη από το πρώτο μνημόνιο), λέγοντας ανοιχτά ότι τα ΜΜΕ χαϊδεύουν τα αυτιά του ΣΥΡ(και οι ΖΕΟΙ μας κουνούσαν πάλι το δάχτυλο ειρωνικά και επιδεικτικά), βάζει στο χώρο όλα τα τζάκια, νέα και παλιά, φιλοκινέζικα, φιλοαμερικάνικα και φιλορώσικα πετώντας όλα τα φιλοευρωπαϊκά εκτός πεδιάς, και δεν είναι τυχαίο ότι πήρε τα εύσημα Τραμπ απ' τον ίδιο τον πρόεδρο των ΗΠΑ που του είπε ευθαρσώς “σε παρακολουθώ και μου αρέσεις πολύ”, ενώ προηγούμενος τα είχε πάρει από το Λαβρώφ και την Κίνα.
Με το θάνατο Κων. Μητσοτάκη κλείνει ο κύκλος του φιλελευθερισμού στην Ελλάδα, ο οποίος ουδέποτε έβρισκε αντανάκλαση στην Ελληνική κοινωνία, γιατί δεν είχε ποτέ ερείσματα, όπως έκλεισε και ο κύκλος “της εποχής της πληροφορίας”(όπως την ονομάζουν οι αστοί θεωρητικοί) εντός ΚΜΚ και ο κύκλος του κόσμου που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ανατέλλοντας κάτι άλλο στο οποίο οι νέοι παίχτες της Ελληνικής αστικής τάξης θα περιμένουν την εντός 2030 αντικατάσταση τους από νεότερους που επίσης θα είναι διασυνδεδεμένοι με τον νέο ακόμα μικρότερο κύκλο αναπαραγωγής του συστήματος, που θα είναι κι αυτός ακόμα μικρότερος, αλλά και μεγαλύτερος από τον αμέσως επόμενο κοκ.
Οι εποχές που μέχρι σήμερα είχαμε γνωρίσει αλλάζουν διαρκώς περιμένοντας το διάστημα για λόγους που θα εξηγηθούν στο μέλλον, κάνοντας τον σημερινό κόσμο να μοιάζει με τη ¨χαμένη Ατλαντίδα”....


Βουρλάκης Νίκος

Βουρλάκης Νίκος
Μάντρα Οικοδομικών Υλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή
Για την Κρήτη αποκλειστικά από το istoschSHOP

Διαφημιστική Προβολή

   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών