Σελίδες

   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Η ΛΕΠΙΔΑ ΕΠΕΣΕ(στα κεφάλια του "κυρίαρχου" λαού)

ΣΥΡΙΖΑ &ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ χέρι - χέρι
Οι εκλογές έγιναν, η Ελπίδα, φάνταζε ελπίδα στους αγοραστές της, αρχικά με τις δηλώσεις και το θέατρο βοναπαρτισμού που συμμετείχε σχεδόν το σύνολο του υπουργικού συμβουλίου, γρήγορα ξεθώριασε και μέρα με τη μέρα έφθινε σε ρεσιτάλ κυβιστήσεων, κάνοντας τη σημερινή κυβέρνηση να μοιάζει καρμπόν με αυτή του ΓΑΠ το 2009 στις πρώτες τις ημέρες...
Φυσικά εκτός από του ότι ο ο Αλέξιος στη Βουλή ήταν σα να ακούς τον Ανδρέα το 1985, μόνο πως είμαστε στο 2015, είχαμε και τα δακρύβρεχτα show στο όνομα της κυριαρχίας του λαού.
Όμως εδώ κρύβονταν όλο το ρεζουμέ και βγήκε μέσα απ΄ τα χείλη του: "Η Ελλάδα θέλει να εξυπηρετήσει το χρέος της", δηλαδή όλοι  εσείς του "κυρίαρχου λαού" κατά το Παπανδρεϊκό αριβισμό χρωστάτε, άντε και συνεχίσετε να πληρώνετε ξανά, απρόσκοπτα, αδιατάρακτα και ανεμπόδιστα.
Για όσους είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, για να γλυτώσουν τις κατασχέσεις, το υστέρημα των 500.000.000 στις ΔΟΥ, κατ' εντολήν της αρμόδιας υπουργού της πρώην ΝΑΡίτισσας από το 1988 κ. Βαλαβάνη  πρέπει να εισπραχθεί, από εσάς αγαπητοί ευκολόπιστοι που τους ψηφίσατε για να φύγουν οι μεν και για να έρθουν οι σωτήρες. Και φοροφυγάδες είστε εσείς, όχι το μεγάλο κεφάλαιο, το είπε και ο Αλέξης σας παρακαλώντας σας, αφήνοντας τον ΕΝΦΙΑ δια των κλακαδόρων να μοιάζει με παρελθόν για το 2016.
Σας τα είχαμε πει, αλλά ακόμα και με τις διαπραγματεύσεις του Βαρουφάκη στο νου σας, που να φανταστείτε ότι διαπραγματεύεται τι, το χρέος σας που σας το κόλλησε το μεγάλο κεφάλαιο ως δικό σας.... Δυστυχώς οι αυταπάτες του 2009: Γέννησαν τους αντιεξουσιαστές στην εξουσία
και οι αυταπάτε του 2015:Γέννησαν το παραμύθι Πρώτη φορά Αριστερά (με τη συναίνεση της ακροδεξιάς).
Όμως όλο το ρεζουμέ είναι εδώ και βγήκε από τα χείλη του πρωθυπουργού: «Η νέα κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας επιθυμεί, επιδιώκει και εργάζεται ώστε να συνδυάσει τις θεσμικές και δημοσιονομικές υποχρεώσεις που απορρέουν από τη συμμετοχή της χώρας μας στην Ευρωζώνη»,
«ο σεβασμός των δημοσιονομικών στόχων του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης αποτελεί ευρωπαϊκή υποχρέωση της χώρας».

Θα θυμάται για χρόνια την 27η Φεβρουαρίου του 1991 και το 13ο Συνέδριο
Μένει η Cosco που φεύγει...
Η COSCO μένει, οι σχέσεις μας με τον “νταβατζή” που λέγεται Ρωσική Ομοσπονδία αποκαταστάθηκε(αν και τρέχει ο Κοτζιάς ΥΠΕΞ και δεξί χέρι του ΓΑΠ στην ΕΕ για νέες κυρώσεις εναντίον της, όλοι με όλους και όλοι εναντίων όλων), στα αεροδρόμια ακυρώθηκαν οι διαγωνισμοί για να τα πάρουν οι πραγματικοί νταβατζήδες βλέπε ΗΠΑ ακόμη και μέσω του Ελληνικού κράτους, (εφόσον υπάρχουν τα περίφημα ΣΔΙΤ) κατά 70%, τα λιμάνια κατά 70% τα κινεζικά μονοπώλια και τα τραίνα κατά 70% τα ρωσικά....τα υπόλοιπα 30% θα τα διαχειριστούν μεταξύ τους οι ίδιοι παίκτες.
Το είχαμε πει ότι ένα από τα μέτρα της λεπίδας που έρχεται είναι η αλλαγή νταβατζή και η δημιουργία νέων τζακιών(και αναβάθμιση παλαιοτέρων), που θα διαχειριστούν τα κέρδη των νέων μεγάλων διεθνών funds και δεν είναι τυχαίο ότι Δραγασάκης, Βαρουφάκης, Καμένος, Κοτζιάς και Σταθάκης είναι οι επικεφαλείς των υπουργείων που θα καθορίσουν καταστάσεις.
Η ΕΕ χωρισμένη στα δυο εδώ και καιρό έβγαλε τον Λαγό απ΄το καπέλο, το λαγό που θα τρέξει τις εξελίξεις και αυτός είναι ο Τσίπρας που είναι αν μήτι άλλο μια καλή μαριονέτα με τις καλύτερες δυνατές προθέσεις, όπως και όλο το επιτελείο του, ωστόσο όμως αυτός όπως και ο Καραμανλής παλαιότερα φαγώθηκαν και δεν πήραν χαμπάρι τι εστί βερίκοκο.
Οι καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις είναι τόσο μεγάλες που η εναλλαγή ανάμεσα στο μαστίγιο και το καρότο είναι αναγκαία και ικανή ως συνθήκες για να τρέξει τις εξελίξεις και η πολιτική δημοσιονομικής χαλάρωσης που σημαίνει την ίδια και μεγαλύτερη μείωση της αξίας της εργατικής δύναμης, από τη φάση του μαστιγίου που περιμένει στη γωνία.
Απολιτίκ, Χίπστερινγκ και ανακατατάξεις.

Παλιοί και νέοι σχεδιασμοί στο εποικοδόμημα...

Η αναμόρφωση και αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού είναι ακόμα σε πλήρη και συνεχή  εξέλιξη, μερίδες της αστικής τάξης δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε ποιό ιμπεριαλιστικό κέντρο θα καταπλεύσουν για να προσδεθούν, και μπορεί η κεντροαριστερά να έδεσε το γαϊδαρο της προς το παρών, ωστόσο το κέντρο και η κεντροδεξιά τώρα αρχίζουν την αναμόρφωση τους.
Οι εξελίξεις στην εκλογικά όχι και τόσο χαμένη, αλλά στο εσωτερικό της τριχοτομημένη ΝΔ, δείχνουν μια καθαρή σύγκρουση μερίδων της αστικής τάξης και των μονοπωλίων της χώρας στο εσωτερικό της. Αυτών που ανέκαθεν υπηρετούσε η όλη παράταξη της Λ. Συγγρού, για να κερδοφορήσουν αναίμακτα και κατά βάση από τις μπίζνες των προϊσταμένων μονοπωλιακών ομίλων που εξάγουν κεφάλαια και υπηρεσίες.
Και οι τρεις πυλώνες της ΝΔ, υπηρετούσαν μια αστική τάξη που στο σύνολο της δεν πραγματοποιούσε παραγωγικές επενδύσεις από ιδίους πόρους (περιμένοντας είτε τον κρατικό κορβανά, είτε το ζεστό χρήμα των πάσης φύσεως Ευρωπαϊκών κονδυλίων) σε “καινοτόμες” καπιταλιστικές δραστηριότητες. Η ΝΔ που ως ο βασικός πυλώνας της αστικής τάξης αποθέωσε την ΕΕ και τον προγραμματισμό για την περιοχή, βρέθηκε παραπέρα τριχοτομημένη και αποστασιοποιημένη από την τάξη που αυτή υπηρετεί.
Ο πρώτος πυλώνας: Οι υπηρεσίες, οι πάσης φύσεως εργολήπτες, οι τράπεζες, οι μεγαλέμποροι (δηλαδή οι οικονομικοί προϊστάμενοι του κ. Σαμαρά που είχε σηκώσει τη σημαία της παραγωγικής ανάπτυξης), διέρρεαν διαδοχικά από το Φθινόπορο του 2014 βρίσκοντας αποκούμπι στο ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίαζε το μεγαλόπνοο “πρόγραμμα εθνικής ανασυγκρότησης” μαζί με αυτό της Θεσσαλονίκης.
Ο δεύτερος πυλώνας: Οι προσκείμενες μερίδες του κεφαλαίου στους Καραμανλικούς, δηλαδή αυτές που ήθελαν το κράτος ως μηχανισμό χρηματοδοτικών επενδύσεων για αυτό, είτε ως επενδυτές της πεπατημένης, είτε ως καινοτόμων επενδύσεων, όπως βιομηχανικό κεφάλαιο, μεγάλοι βιοτέχνες, κατασκευαστικό κεφάλαιο και ναυπηγική βιομηχανία που η ΕΕ τις έχει απαγορεύσει δια ροπάλου, από νωρίς είχαν κάνει τα κομπρεμί με την Κουμουνδούρου. Αυτές ήταν και οι μερίδες του κεφαλαίου που καλόβλεπαν τη Ρωσία και την Κίνα ως τους νέους προνομιακούς εταίρους.
Η ΝΔ αιμοραγούσε συνεχώς απ' την τρικοματική του 2011(κυβέρνηση Παπαδήμου) κι όλας σε εκείνες τις μερίδες του κεφαλαίου που ήταν προσκείμενες στους Καραμανλικούς. Σε εκείνες τις μερίδες του που είχαν ως σημαία το ξεπερασμένο καπιταλιστικά μοντέλο του λεγόμενου “μεικτού κράτους”στην οικονομία και το μοντέλο του “έθνους κράτους” στο εποικοδόμημα και τις έβαζαν ως κόκκινες γραμμές. Δεν είναι τυχαίο ότι η ΝΔ στις πρώτες εκλογές του 2012 έπιασε πάτο με εκείνο το ισχνό 19% από το 36,5% του 2009.
Ο τρίτος πυλώνας: Οι μερίδες του κεφαλαίου που επίσης ήθελαν αδρή χρηματοδοτική στήριξη από το κράτος για τα Ευρωπαϊκά κυρίως εργοληπτικά μονοπώλια αλλά χωρίς καμία επενδυτική προοπτική, δηλαδή αυτών που αναλαμβάνουν εργοληπτικά μπίζνες κυρίως του τομέα των υπηρεσιών και εκφράζουν οι λεγόμενοι φιλελεύθεροι, είχαν κάνει φτερά το 2012 στις πρώτες εκλογές, ξαναγύρισαν και βοοήθησαν να γίνει τότε κυβέρνηση η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ. Ο πυλώνας αυτός στις εκλογές αυτές απ΄ότι φάνηκε ήταν στάθηκε εννιαία στη ΝΔ και γι αυτό η διαρροή της δεν ξεπέρασε τις 2 ποσοστιαίες μονάδες.
Οι εν λόγω πυλώνες που έχουν ακόμα και σήμερα ερείσματα μέσα στο επίσημο κόμμα τους τη ΝΔ τη βλέπουν με τρεις διαφορετικές οπτικές γωνίες.
Αυτών που θέλουν:
α)Τη διαρροή μεγάλου όγκου μελών, στελεχών αλλά και οπαδών από τη ΝΔ, είτε στο νέο - ιδρυθέν κόμμα του Μπαλτάκου, η στο κόμμα του Γκλέτσου που θα προσπαθήσουν να αντικαταστήσουν σταδιακά τη Χρυσή Αυγή, να ενσωματώσουν τα υπολείμματα του ΛΑΟΣ και να προσπαθήσουν να μαδήσουν τους ΑΝΕΛ και αποτελούνται από τη νυν ηγετική ομάδα της ΝΔ Σαμαράς – Βορίδης – Κρανιδιώτης.
β)Τη ΝΔ ως δεύτερο βασικό πυλώνα της Χριστιανοδημοκρατίας στη χώρα, που έχοντας απολέσει τα χαρακτηριστικά του λαϊκού καπιταλισμού από το 2009 και μετά, αποκτά μια “ξεπερασμένη” όμως κεντρογενή σοσιαλδημοκρατική εικόνα που θα την κάνει και πάλι “φιλολαϊκή” στα μάτια των μικροαστικών ρευμάτων, ανεξάρτητα αν αυτό είναι εφικτό η όχι και αποτελλούνται από τους λεγόμενους Καραμανλικούς.
γ)Τους φιλελεύθερους και μετριοπαθείς της ΝΔ να περιμένουν το μεγάλο υπερκομματικό συνασπισμό που θα ξεκινήσει είτε απο μετριοπαθή τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, του ΚΙΔΗΣΟ και του ΠΑΣΟΚ, με μια ενδεχόμενη επιστροφή Αλέκου Παπαδόπουλου, να βρίσκεται προ των πυλών, όταν και εφόσον οι καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις προχωρήσουν και το επιτρέψουν μαζί με την ατζέντα 2020 που είναι η ΕΕ των περιφερειακών ενώσεων. Μέχρι τότε μάλλον θα περιμένουν εντός της ΝΔ και θα παραμείνουν με έναν απ΄τους δυο παραπάνω πυλώνες ανάλογα με το ποιός στην πορεία πάρει το πάνω χέρι.


Νεκρανάσταση αντικομμουνισμού εμμέσω Πλατειών...

Στο συνέδριο του ΚΙΔΗΣΟ (ΓΑΠ), παρέστη ο μισός ΣΥΡΙΖΑ και αυτοπροσώπος ο ΓΑΠ τόνισε πως θεωρεί υποδειγματική τη στάση του ΣΥΡ.
Φυσικό και προφανές το σκεπτικό αφού το 2009 στις πρώτες 100 μέρες του τότε ΠΑΣΟΚ ακριβώς την ίδια πολιτική δεν είχαμε;
Η προσπάθεια νεκραναστέματος των ζόμπι που λέγόνται "πλατείες",  θα πάρει δραματικές διαστάσεις χυδαίου αντικομμουνισμού, αυτός ο ιδιοτύπος νεοφασισμός θα έρχεται απ΄τα αριστερά με ακροδεξιά προβιά και πολύ Αυριανισμό τύπου Κόντρα και δεν είναι τυχαίο ότι στην (Υπηρεσία Προστασίας Εθνικής Κυριαρχίας) πρώην ΕΥΠ προΐσταται ο γνωστός αντικομμουνιστής πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του Αν.Παπανδρέου Γιάννης Ρουμπάτης. Αυτός ο αντικομμουνισμός θα γίνει με τη βούλα του μικροαστού ΠΑΣΟΚου ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ...

Αντικομμουνισμός και ΣΥΡΙΖΑ...

 Ο αντικομμουνισμός στην εποχή του ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει πρωτόγνωρα δραματικές διαστάσεις, θα ωχριά αυτός του Παπάγου, θα ξεκινάει απ΄ τα μικροαστικά στρώματα και θα μολύνει όλη την κοινωνία προς χάριν των μονοπωλιακών ομίλων. Ειδικά τα μικροαστικά στρώματα της λεγόμενης "αριστεράς", του νέου κέντρου που απ' ότι φαίνεται θα αποτελέσουν η Ένωση Κεντρώων, αλλά και της νέας ακροδεξιάς τύπου Μπαλτάκου και Γκλέτσου θα έχει και επιστημονικοφανή χαρακτηριστικά...
Δεν είναι τυχαίο ότι με αφορμή το ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει η ατζέντα 2020 που κωλυσιεργούσε το μπλοκ της κ. Μέρκελ για την περιφερειακή ΕΕ με τη βοήθεια της κυβέρνησης των ΗΠΑ και της Ιταλίας...
Χωρίς να θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών, ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν ήρθε για 6 μήνες, ίσως προχωρήσει στα δημοψηφίσματα τύπου ΓΑΠ, και στην αλλαγή νταβατζήδων όσον αφορά τα διαμετακομιστικά κέντρα(αυτό θα αργήσει λίγο), τέλος όταν και εφόσον αυτά διαιρέσουν και περιφέρειες του λεγόμενου έθνους κράτους που είναι μέρος της στρατηγικής της Λισσαβόνας, μη μας πείτε ότι όλα τούτα τα έκανε η Αριστερά!!!

Κοινωνικοπολιτικός συσχετισμός δυναμεων...

Σε κάθε ιστορική φάση ειδικά της μεταπολεμικής Ελλάδας, αλλά όχι μόνο αυτής, ποσοστά φόρτωναν διάδοχα κόμματα, η παρατάξεις με όμοια χαρακτηριστικά. Συναγερμός-ΕΡΕ-ΝΔ... Ένωση Κέντρου-ΕΔΗΚ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, έτσι για την ιστορία, για να μην τρελαθούμε κι όλας, το ΚΚΕ θα πάρει 25% μόνο στο σοσιαλισμό, γιατί και ταξικά και ιδιοσυγκρασιακά, και πολιτικά θα εκφράζει το σύνολο των οργανωμένων δυνάμεων των τάξεων που εκφράζει και υπηρετεί.
Φυσικά η πολιτική και ταξική διαρθρωση στην Ελλάδα δεν ήταν πάντα ίδια, ούτε και σήμερα είναι ίδια ακόμα και με την προηγούμενη δεκαετία, ωστόσο συνέχεια υπάρχει με τα κενά να καλύπτονται από την θολή ακόμα και σήμερα ιδιοσυγκρασία που εδώ και μια περίπου επταετία παίζει ρόλο συγκολητικής ουσίας και προωθείται απ΄ τους μηχανισμούς κατεύθυνσης της κοινωνικής συνείδησης μαζί με την ταξική και κοινωνική ειρήνη.
Εξάλλου κάθε κόμμα είναι η ανώτατη μορφή έκφρασης και οργάνωσης της τάξης που υπηρετεί. Μην κόπτεστε λοιπόν για το 5.5% του ΚΚΕ που εκφράζει και σε τι επίπεδο είναι το κίνημα και ποιοι το έφεραν εκεί(κάτι τύποι σαν το Στρατούλη το έκαναν και μάλιστα συνειδητά και συντονισμένα από τα μέσα της δεκ του 1990).Όταν συνδικαλίζεται μόλις το 14% του ενεργού πληθυσμού και επί του συνόλου έχεις επιρροή σε ένα 20-30% δε θα πάρεις τρελλά ποσοοστά, γιατί και στο σοσιαλισμό, ο αντίπαλος θα είναι πάντα ο οπορτουνισμός, πως να το κάνουμε δλδ;
Φίλες και φίλοι, ζούμε μέρες του 91 και όχι του 36 όπως θα έλεγε και ο Αγγελόπουλος που κινηματογραφικά ήταν πολύ μπροστά, αλλά και αυτός ήταν συναισθηματικά δεμένος με το θυμικό και τη συγκίνηση.

Το τυρί το βλέπεις τη φάκα δεν τη βλέπεις;;;
Η αλήθεια είναι ότι η τέχνη είναι η επιστήμη της συνθηματολογίας και η επιστήμη η τέχνη της επιχειρηματολογίας, και όσοι τα ένωσαν τούτα τα δυο πήγαν στο πάνθεον της ανθρωπότητας.
Αγαπητοί(ες) φίλοι και φίλες, πλην Λακεδαιμόνιων (του τιμημένου και μοναδικού Κόμματος με επιστημολογική και επιστημονική συγκρότηση) έχουν σταθεί στο πλάι της νέας κυβέρνησης, ακόμα και οι Μπουμπούκοι και όσοι την κατηγορούσαν για μπολσεβικισμό, (ακόμα και τώρα αυτό κάνουν), έπεσαν ένα μήνα νωρίτερα, όχι για να γυρίσουν αμέσως, αλλά για να ανασυγκροτηθεί ο κεντροδεξιός χώρος. Για να γίνει αυτό θα πάρει καμία πενταετία και να βγάλουν άλλοι το φίδι απ την τρύπα όπως το κάνουν οι σοσιαλδημοκράτες(με το καρότο), αυτοί που θα φέρουν εις πέρας τα διαμετακομιστικά κέντρα και τις "ειδικές" και "γενικές" οικονομικές ζώνες των 50 - 150 ευρώ το μήνα και θα αναγνωρίσουν ένα χρέος που δεν είναι του ελληνικού λαού με τη συνδρομή του ίδιου.
Από τους ΑΝΕΛ(που συμμετάσχει στο σχήμα), τη ΧΑ, την εκκλησία, τις πρεσβείες Κίνας, Ρωσίας, ΗΠΑ, μέχρι και τους Βασιλόφρονες, όλοι, συν γυναιξί και τέκνοις συμπαρατάσσονται με τον Αλέξη το δροσερό, αυτοκράτορα της ΕΕ πια, και που στο τέλος θα του τα φορτώσουν όλα, μιας και οι πυλώνες που τον στηρίζουν [Δραγασάκης, Κοτζιάς(δηλαδή ΙΣΤΑΜΕ, δηλαδή ΓΑΠ) και Παπαδημούλης], θα τον πετάξουν σε κάποιο χαντάκι στη πορεία, γιατί όπως λέει και ο δικός τους κ.κ. Φίλης έχουν τεχνογνωσίας διάλυσης....
Και μπορεί οι ίδιες δυνάμεις από το εσωτερικό να διέλυσαν μια ΕΣΣΔ και απ΄ τα πάνω, αλλά αυτό έγινε γιατί μπήκε το μικρόβιο της κερδοφορίας, στον καπιταλισμό τι να διαβρώσουν άραγε;
Νομίζουμε ότι θα ζήσουμε μέρες λαμπρές επειδή μια αχτίδα φωτός θα μπει απ΄ τα χαλάσματα πριν πέσουν να μας πλακώσουν αυτά, γιατί η καλή μέρα απ΄ το πρωί φαίνεται, αλλά είναι ακόμα Χειμώνας και το κλίμα αλλάζει πολύ γρήγορα στη διάρκεια της μέρας, γι αυτό μη μας βαράτε, αν και μαθημένα τα βουνά στα χιόνια.

Τέρμα πια στις αυταπάτες η με το κεφάλαιο, η με τους εργάτες...
Στηρίξαμε το ΚΚΕ το 1991 και θα μείνουμε εκεί μέχρι ενός όχι γιατί δικαιώθηκε παντού(που δικαιώθηκε), ούτε γιατί, [όταν όλοι θα εγκαταλείπουν το καράβι σαν ποντικοί, (όπως το 1991 το έκαναν στο κόμμα, οι ίδιοι που το έκαναν τότε θα το εγκαταλείψουν και πάλι για να σωθούν, τότε θα το κάνουν στην παρούσα κυβέρνηση), όταν οι άλλοι που είναι τώρα μαζί τους θα τους κυνηγούν γιατί θα τους θεωρούν υπεύθυνους για ότι έρθει], αλλά γιατί δεν έχουμε σταθεί στην άκρη του δρόμου ως επαίτες...
Προς τους νέους Κερένσκι, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, μιας και έρχονται με τη λαϊκή βούλα οι απολύσεις και οι νέες μειώσεις μισθών δια του Κατρούγκαλου:«Δε θα υπάρξει καμία αποκατάσταση μισθολογικών και εργασιακών απωλειών. Δεν υπάρχουν λεφτά. Σας το λέω ξεκάθαρα, τη φτώχεια θα διαχειριστούμε. Αλλαγές στο μισθολόγιο μπορούμε να συζητήσουμε από το 2016 και μετά».
Για όσους νομίζουν ότι θα κάτσει 6 μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ που τον στηρίζει όλη η ακροδεξιά, οι Καραμανλικοί, οι Μητσοτακικοί, ο ΣΕΒ, οι εφοπλιστές, οι Μεγαλοξενοδόχοι και φυσικά η Κίνα, η Ρωσία και το μεγάλο αφεντικό ΗΠΑ, όλοι μαζί δηλαδή(συν γυναιξί και τέκνοις), είναι γελασμένοι!!!
Μέχρι να διεκπεραιώσουν:
α)Την ταφόπλακα στο λαϊκό κίνημα(ταξική συνεργασία και ειρήνη),
β)Τις Ειδικές και περιφερειακές οικονομικές ζώνες, αλλά και την ΕΕ των περιφερειών,
γ)Την Δημοσιονομική χαλάρωση για νέο κύκλο κερδοφορίας ακόμα και με αναιμική ανάπτυξη και
δ)Αλλαγή νταβατζήδων....
Δεν πάνε πουθενά, θα μας κάτσουν στο σβέρκο και δε φεύγουν μέχρι να τα κάνουν στάχτη και μπούρμπερη με τη συναίνεση του λαού!!!

Βουρλάκης Νίκος

Βουρλάκης Νίκος
Μάντρα Οικοδομικών Υλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή
Για την Κρήτη αποκλειστικά από το istoschSHOP

Διαφημιστική Προβολή

   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών