Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013

Ο μικροαστισμός των φωνακλάδων τενεκέδων.

Η αποκαθήλωση της Χ. Αυγής (και το έχουμε ξαναπεί αναρίθμητες φορές), ξεκίνησε με την είσοδο της στο κοινοβούλιο, αυτά τα 25% που διαδίδονται δεξιόθεν και αριστερόθεν, δεν είναι προϊόντα κανενός Φαήλου, στη ΝΔ βολεύονται με το φούσκωμα της αλλά μέχρι εκεί τα υπόλοιπα είναι παραπολιτικές φαιδρότητες. Αν κάποιος ευνοείται πραγματικά από το τάχα μου δήθεν ορμητικό χείμαρρο της Χ. Αυγής (που δεν υπάρχει στην κυριολεξία πουθενά), αυτός είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο εν λόγω δεν μπορεί να υπάρξει αλλιώς, (οι μπαμπούλες γι αυτόν είναι βούτυρο στο ψωμί του) αφού κάθε ώρα αλλάζει τις θέσεις του με τέτοια ταχύτητα που χάνεις τη μπάλα και μέχρι να γίνει εξ ολοκλήρου ένα κανονικό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, και ο αντιφασισμός που κηρύττει είναι το μόνο χαρτί που του έχει απομείνει.
Τη λογική των άκρων και της Βαϊμάρης τα ξεκίνησε η κυβέρνηση Παπαδήμου όπου το όλον ΠΑΣΟΚ με πρώτο και κύριο αυτό που μεταπήδησε στο ΣΥΡΙΖΑ την πρόβαλε και την αποθέωσε. Να θυμίσουμε ότι ένα μεγάλο ποσοστό του ΠΑΣΟΚ πήγε και στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στην Χ. Αυγή, και σήμερα οι χτεσινοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ ενισχύουν δημοσκοπικά το φασιστικό μόρφωμα, ενώ κανείς από τους δυο φρέσκους νέο-ΠΑΣΟΚκους δεν έχει σοβαρές οργανωμένες δυνάμεις και δεν τολμάει να κατεβάσει κόσμο στο δρόμο αν, εφόσον και όταν ταχθεί, η ακόμα όταν το χρειαστεί για εσωτερικούς λόγους...
Να θυμίσουμε ότι αν δεν υπήρχαν οι ΑΝΕΛ του κ. Καμένου  η Χ. Αυγή στις πρώτες εκλογές του Μάη του 2012 ίσως να ήταν πρώτο κόμμα όχι στο 7%, αλλά στο 19% και τότε σο σύστημα που την εξέθρεψε ως διαμετακομιστικό σωλήνα των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ να έχανε το παιχνίδι. Η Χ. Αυγή αναγεννήθηκε στις πλατείες των αγανακτισμένων που χρηματοδότησαν(πολιτικά) και εξέθρεψαν οι εφοπλιστές που την χρηματοδότησαν και πρόβαλαν, όπως χρηματοδότησαν(πολιτικά) και πρόβαλαν το ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα η Χ. Αυγή χάνει κάθε μέρα έδαφος και η ΝΔ φροντίζει γι αυτό, όχι ο Αλέξης και τα "αντιφασιστικά μέτωπα" του που την ενισχύουν για να κόψουν απ΄τη ΝΔ...
Επίσης να πούμε εδώ πέρα πως και ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χ. Αυγή έχουν πλειάδα φρασεολογίας που θυμίζουν την Αυριανή του Γαργαλάκου και χωρίς καμία ιδεολογική πεποίθηση, έχουν ανακατέψει άσχετα μεταξύ τους πράγματα μόνο και μόνο προς άγρα ψήφων, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι έχουν το ίδιο σχεδόν κοινό για ψηφοφόρους. Οι δυό τους είναι συγκοινωνούντα δοχεία για τα μικροαστικά στρώματα της πόλης και του χωριού και σε πολλές περιπτώσεις παρά την μεγάλη και αντιφατική διαστρωμάτωση των μικροαστών αυτοί συμπλέουν μαζί με τους παραπάνω χώρους με την ίδια ευκολία χωρίς κανένα πρόβλημα. Αντικειμενικά δεν είναι μόνο τα μικρομεσαία στρώματα που τους στηρίζουν, αλλά και οι πρώην και νυν υπάλληλοι του εναπομείναντος δημοσίου όπως ο Κολλάς του ΠΑΣΟΚ που πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνοντας όπου σταθεί και όπου βρεθεί Εθνικοσοσιαλιστής, ενώ ο Παναγιώταρος της Χ. Αυγής γνήσιος ορθόδοξος που όμως νταραβερίζεται με τον Καιάδα που είναι σατανιστής και κάτι άλλους που έχουν παγανιστικά χαρακτηριστικά, όχι του Ζευ, αλλά τις Όντιν...
Η Χ. Αυγή εδώ και μικρό χρονικό διάστημα (περίπου ένα δεκαπενθήμερο), έχει γίνει στόχος των απανταχού φασιστών ανά τον λευκό κόσμο που σε αυτόν δεν συμπεριλαμβάνονται οι Πανσλαβιστές Ρώσοι Ορθόδοξοι, ούτε οι Ίβηρες μιας και κάτω των Πυρηναίων δεν υπάρχουν καθαροί λευκοί αλλά ένα μείγμα Κελτών, Λατίνων και Αράβων. Για τους Εθνικοσοσιαλιστές είναι μόνο όλοι όσοι βρίσκονται λιγότερο νοτίως(Νότια Γαλλία παρότι εκεί υπήρξε και η κυβέρνηση του Βισσύ) και περισσότρο βορείως των Άλπεων, καθώς και στην Βόρεια Ιταλία και Ελβετία και αυτό χρίζει προβληματισμού. Δεν είναι τυχαίο(γνωστό στους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ), ότι οι Εθνικιστές δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ σοβαρά για την Ελλάδα την οποία δεν τη θεώρησαν ουδέποτε χώρα της Λευκής φυλής, εξάλλου το γνωστό παραμύθι του Ινδοευρωπαίου είναι δημιούργημα των Γερμανών φυλετιστών(Βαυαροί) και ξεκινάει από τη Λευκή και Γερμανική Λιθουανία την οποία "μόλυναν" και συνεχίζουν να "μολύνουν" οι "άξεστοι" Σλάβοι που δεν είναι λευκοί αλλά Ταταρομπλεγμένοι και κομμούνια κάποτε(ίσως και στο μέλλον)δυο κακά σε ένα.
Τα εν Ελλάδι φασιστοειδή, όπως και τα Βαλκανικά (συμπεριλαμβανομένων και των Σλαβικών) είναι υβρίδια δεν είναι ιδεολόγοι φασίστες, γιατί δεν τους αποδέχονται οι "γνήσιοι" συναγωνιστές τους, αλλά κάποια λούμπεν και κάποια μικροαστικά φασιστοειδή και μάλιστα χειρίστου είδους που έχασαν το χαλί κάτω απ΄τα πόδια ξαφνικα. Δεν ανήκουν ούτε στα Γερμανικά, ούτε στα Κελτικά, ούτε στα Αγγλοσαξονικά φύλα, ούτε καν οι εγχώριοι Βαυαροί απόγονοι τους, που οι προ-προπαπούδες τους ήρθαν ως αυλικοί του Όθωνα, για να τους αναγνωρίσουν ως ανώτερο άρειο Ευρωπαϊκό είδος, όταν δε δένει το ταξικό με την ιδιοσυγκρασία και τη φυλή τι σκατά γνήσιος μη μολυσμένος Ευρωπαίος απ΄τους Τατάρους και τους Άραβες είσαι;Το κλειδί του φασισμού και του ναζισμού είναι ο φυλετισμός, μαζί με τον Καθολικισμό(ιδιοσυγκρασία) και το αντικλείδι ο μικροαστισμός(ταξικό ζήτημα). Να σημειώσουμε ότι οι προτεστάντες Γερμανοί και οι Αγγλικανοί Βρετανοί δεν υπήρξαν ποτέ φασίστες και ναζιστές(εξάλλου ταξικά θα ήταν αστοί & εργάτες), ο φασισμός και ο ναζισμός είχαν και έχουν έδρα το Μιλάνο, το Βατικανό και το Μόναχο, δηλαδή τις φυσικές γεωγραφικές έδρες του. Οι φασίστες ανέκαθεν χρηματοδοτούνταν  από το μονοπωλιακό κεφαλαίο τους(σύμφυση βιομηχανικού& τραπεζικού) και ο φυσικός τους σύμμαχος ενάντια στο προλεταριάτο ήταν οι μικροαστοί και οι μεσοαστοί που σημειωτέων δεν είναι τάξη αλλά στρώματα με μεγάλη διασπορά διαστρωάτωσης, εξάλλου στις περιοχές που αναφέραμε οι μικραστοί και οι κάθε λογής "ραντιέρηδες", είναι περισσότεροι και απ΄την Ελλάδα. Αυτά ως προς το ταξικό γιατί σε αυτό κατά τους ιδεολόγους φασίστες μόνο όσοι είναι μείγμα Κελτών, Γερμανών και Σαξόνων, είναι 'αριοι και όταν είναι και Καθολικοί, τό μείγμα που δένει και γίνεται ρατσιστική ιδεολογική βόμβα. Οι Πρώσοι και οι Προτεστάντες Γερμανοί  δεν ήταν ποτέ φασίστες μιας και είχαν σλαβική ρίζα(οι Καθολικοί της Βαυαρίας ήταν και παραμένουν τέτοιοι και δεν είναι τυχαίο ότι το σύνολο της Βιομηχανικής Γερμανίας εδρεύει εκεί και στις γύρω ομοσπονδίες, χρηματοδοτόντας ακόμα και σήμερα τετοίου είδους φαινόμενα, μαζί με τους Γάλλους και Ιταλούς βιομήχανους, χωρίς όμως να τους αφήνουν πια ασύδωτους), και αν δεν δένουν και οι τρεις παράγοντες μαζί ο φασίστας δεν είναι αναγνωρίσιμος ως τέτοιος, αλλά ως φασιστοειδές, τέτοια φρούτα είναι και τα δικά μας!
Λόγω της γεωγραφικής μας θέσης και του αιματολογικού ανακατέματος που έχουμε υποστεί ως λαός, κατά τους "άριους" οι νεοέλληνες είμαστε πιο κοντά στους Άραβες και στους Οθωμανούς και στους Σλάβους, παρά στους λευκούς της κεντρικής και ΒΔ. Ευρώπης. Σημαντικός παράγοντας είναι (κατά κύριο λόγο) και η επιλογή συνεργασίας και σχέσης της περιόδου της Ορθόδοξης κυριαρχίας (που ακόμα και σήμερα επικρατεί στην περιοχή σε σχέση με τα υπόλοιπα δόγματα) με τους μουσουλμάνος και Οθωμανούς παρά με τους Καθολικούς, από την περίοδο της Ανατολικής Ρώμης. Σύμφωνα με τους "ιδεολόγους" νεοναζί της Κ.Ευρώπης και ΒΔ. Ευρώπης, οι Βαλκάνιοι δεν μπορούν να είναι πολιτικά φασίστες και σύντροφοι τους. Παρά το γεγονός ότι οι νέο ναζί ευδοκιμούν στην προτεσταντική Κ.Ευρώπη και ΒΔ Ευρώπη, είναι συνήθως αν όχι πάντα παγανιστές, όμως με την καθολική εκκλησία έχουν σχέσεις τουλάχιστον αιματολογικές. Είναι γεγονός ότι η πατρίδα του φασισμού είναι η καθολική Ιταλία και του ναζισμού η καθολική Βαυαρία, και παρότι καθολικές χώρες οι παραπάνω οι ναζί τους, την Ισπανία δεν την κάνουν κέφι λόγω του ότι αναμείχθηκε με τους Άραβες και αυτό δεν της το συγχωρούν.
Στην πραγματικότητα ούτε αυτή η φάση της καπιταλιστικής ανάπτυξης τους έχει ανάγκη, πρέπει να μετεξελιχθούν σε κάτι άλλο. Σήμερα οι απανταχού φασίστες δεν θέλουν διακυβερνήσεις, ούτε να πάρουν την πολιτική εξουσία, ξέρουν πως έχουν περιθωριακό ρόλο και αναγορεύουν το παρελθόν ως ένδοξο έναντι της μουσουλμανικής πίεσης, της πίεσης από τα Σλαβικά έθνη της Ευρωπαϊκής Ηπείρου και από τους Ίβηρες που τους θεωρούν εθνολογικά μέσο Άραβες.
Τα εν Ελλάδι φασιστοειδή, (όπως και ο οπορτουνισμός, όπως και η σοσιαλδημοκρατία), ούτε είχαν, ούτε έχουν μαζικές ρίζες ούτε και πρόκειται να αποκτήσουν ποτέ. Δεν είναι μόνο γιατί δεν έχουν σοβαρές οργανώσεις, αλλά κυρίως γιατί σήμερα έχουν γίνει αυτοί που θα διαχειριστούν την καταστροφή των μικροαστικών θυλάκων αποπροσανατολίζοντας και γοητεύοντας τους σε πρώτη φάση. Αμέσως μετά βάζοντας τους τα ίδια τους τα πόδια στο ίδιο τους το χαλί που στο τέλος θα τους το σύρουν χωρίς να το πάρουν χαμπάρι νωρίτερα, όταν περιμένεις τους υπερήρωες να σε σώσουν σε τρώνε για επιδόρπιο πριν καν σε εξυπηρετήσουν.
Το mix plate ήταν πάντα η αγαπημένη τροφή του μικρο και μεσοαστού, εύκολο, εύπεπτο και πολλά πράγματα μαζί χωρίς καμία ιδεολογικοπολιτική αξία, χωρίς ταξική αναφορά, χωρίς γνώση της πολιτικής οικονομίας, δεν ήταν ποτέ εργάτες γιατί μισούσαν πάντα την χειρωνακτική εργασία. Γενικά ότι απαιτεί συνεργασία ανάμεσα στα χέρια και την εγκεφαλική διεργασία ως διαδικασία επίμονης και επίπονης επανάληψης, είναι χαμένος χρόνος για δαύτους, άρα κάτι άχρηστο. Πολιτικά ο φασισμός και ο οπορτουνισμός απ΄ την άλλη όχθη της ιδιοσυγκρασίας δεν έχουν καθόλου βαθιές ρίζες στη χώρα και στην κοινωνία, δεν είναι τυχαίο, ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου αποκήρυξε τη σοσιαλδημοκρατία, φτιάχνοντας μια δική του επινόηση τον ιδιότυπο σοσιαλισμό του τρίτου δρόμου. Ο δε κοινωνικός εκφασισμός πάει πολύ πίσω και έχει ρίζες αλλά όχι βαθιές,(σίγουρα βαθύτερες από τον πολιτικό φασισμό) πριν της Δικτατορίας του Μεταξά, δηλαδή την παραταξιακή(πολιτική) ίδρυση του στην Ελλάδα. Τότε ήταν η μεγάλη ευκαιρία, μιας και ο κοινωνικός φασισμός είχε απλώσει σαν χολέρα από την εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας μέσω του ραγιαδισμού, του ανταλλάγματος(βλέπε ρουσφέτι) και φυσικά των απογόνων των Αρματολών που δεν ήταν Κλέφτες, αλλά η επίορκη "πέμπτη" και αργότερα αποσκιρτούσα "φάλαγγα" των παλικαριών των Κλεφτών δηλαδή ζητώντας κοινωνική αναγνώριση και δικαίωση.
Το φασιστοειδές είναι σε επίπεδο κοινωνικό αλλά όχι σε πολιτικό φασίστας ζητά αναγνώριση και πίστη από φίλους και εχθρούς, είναι ένας νάρκισσος και μισός χωρίς καμία ιδεολογική ταύτιση με τον φασισμό και το ναζισμό και ετούτο γιατί αυτά έχουν και τελειώσει και κατακριθεί ανεπιστρεπτί από την ιστορία στις 9/5/1945, άρα αν τα υιοθετήσει δε θα έχει κοινό που θα τον υπηρετεί. Ότι πιο σιχαμερό και γλοιώδες υπάρχει ακόμα και σήμερα στην ελληνική κοινωνία, νεκραναστήθηκε ιστορικά και πάμπολλες φορές στον Ελληνικό Καπιταλισμό από τον Χ. Τρικούπη, τον "εθνάρχη" Λευτεράκη, τους δικτάτορες Κονδύλη, Πάγκαλο, τον Μεταξά τον Γεώργιο Παπανδρέου και τον Κλήκλή(Σοφοκλή Βενιζέλο), το "στρατάρχη" Παπάγο, τη δικτατορία του 1967-1974, και τον μεγαλύτερο όλων των λαοπλάνων, τον λαοπρόβλητο Ανδρέα στην νεότερη Ελληνική ιστορία.
Τώρα αναζητούνται ρόλοι ανάμεσα στον δροσερό Αλέξη και τους απογόνους των δοσίλογων και των Ταγματασφαλιτών τη Χ. Αυγή. Δυστυχώς για το σύστημα και οι δυο είναι κατώτεροι των περιστάσεων και γι αυτό η σίγουρη οδός για το ΣΥΡΙΖΑ(αυτός θα είναι ο άξονας της Νέας σοσιαλδημοκρατίας) λέγεται ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, που μπορεί να είναι στη συγκυβέρνηση σήμερα, όμως αυτός είναι που έχει πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και όλο το βάρος της, ως δεύτερο κόμμα της αστικής τάξης. Αυτού του τύπου τη σοσιαλδημοκρατία θέλει και ο ΣΥΡΙΖΑ στο μέλλον και πρέπει να πάρει μαθήματα χωρίς να χάσει τις ψηφοθηρικές μάζες που και πάλι δεν είναι σίγουρο. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που στα κατακερματισμένα, μισοκατεστραμένα μικρομεσαία στρώματα έχουν παρατάξει και άλλες εφεδρείες, όπως τους ΑΝΕΛ, Χ. Αυγή, ΔΗΜΑΡ, Οικολόγους, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΟΣ κοκ. Όλοι οι μικροαστοί και μεσοαστοί που έχουν, η θα χάσουν το χαλάκι κάτω απ' τα πόδια τους, ανάλογα την ιδιοσυγκρασία και τις ιδεολογικές καταβολές(βασικά παραταξιακές είναι), στην παρούσα φάση θα έχουν και από ένα μαγαζάκι που φυσικά προσφέρει και την αντίστοιχη υποβοήθηση του. Ο κάθε καινοφανής πολιτικός χώρος του σήμερα εκπροσωπεί κυρίως τα πολυποίκιλα ιμπεριαλιστικά κέντρα (που δραστηριοποιούνται στη χώρα), όπως και μεγάλα τμήματα της αστικής τάξης. Όλα αυτά πρέπει να έχουν και πολλές αναντίστοιχες πολιτικές για να γίνονται οι δουλειές τους ανεμπόδιστα άνετα και απρόσκοπτα, ειδικά τώρα που θα έχουμε την αναβάθμιση των ΣΔΙΤ και τη δημιουργία “ειδικών οικονομικών ζωνών”. Αν δε μετεξελιχθούν σε κάτι άλλο και αυτό γίνεται νυχθημερόν και καθημερινώς αντιληπτό και ο ΣΥΡΙΖΑ και τα Φασιστοειδή της Χ. Αυγής θα εξαφανιστούν. Αν οι πρώτοι δεν αποδεχτούν εξ ολοκλήρου τη λογική της σοσιαλδημοκρατίας ως δεύτερα κόμματα της αστικής τάξης στα εξελιγμένα ΣΔΙΤ χωρίς την αναγκαιότητα για πολλές αποκεντρωμένες σφραγίδες όπως διακηρύττουν και αν οι δεύτεροι δε γίνουν οι χωροφύλακες των ειδικών οικονομικών ζωνών που προετοιμάζουν τα μονοπώλια στην περιοχή θα εξαφανιστούν και δεν θα το έχουν πάρει χαμπάρι, “και θα είναι ντάλα μεσημέρι”(φυσικά θα έχει φροντίσει κυρίως η εργατική τάξη γι αυτό). Φυσικά δεν είναι ούτε ηλίθιοι ούτε εκτός του πεδίου γνώσης τους όλα τα παραπάνω, εξάλλου το παρακράτος και οι μηχανισμοί του είναι γεμάτοι από τέτοιους που ήδη προετοιμάζουν και οι δυο να πετάξουν τα βαρίδια από πάνω τους, αλλά δυστυχώς δεν το κάνουν ούτε συντεταγμένα, ούτε με τακτ, κάνουν πολύ θόρυβο όπως οι άδειοι τενεκέδες στην κατηφόρα....